Zgjidh fjalet dhe theniet enigem,per te filluar lojen kliko "loje e re" ndersa per te kaluar ne nje fjale tjeter kliko Restart.

Piket :
Shkronja Gabim (10):
Shkronja Gabim (10):    Shkronja te sakta:

 
Copyright    Andi Network