Rusi bëhet baba në moshën 89 vjeçe
4 posters
Faqja 1 e 1
Rusi bëhet baba në moshën 89 vjeçe
Rusi Aramais Nazarov (89 vjeç) thotë se është në qiellin e shtatë prej se i lindi djali javën e kaluar. “Sot është dita më e lumtur e jetës sime. Mjekët thonë se djali im është hero i vogël. I ngjan bashkëshortes”, thotë babai krenar.
Bashkëshortja e tij Eugene (35 vjeçe) dhe djali Artem janë në gjendje të mirë shëndetësore. Aramais mezi pret t’i dërgojë në shtëpi tek gjyshja Lidija (64 vjeçe), nusen e cila është më e re se ai.
Ai tashmë ka blerë pelenat për Artemin. “Kemi një familje normale. Nuk e ndjej fare dallimin në moshë. Artemi ynë ka babanë më të mirë në botë”, thotë Eugene.
Duke dalë nga spitali bashkëshorti e priti me një buqetë lulesh të kuqe. Dhurata çiftit i dërguan edhe ministri i Shëndetësisë dhe kryetari i qytetit duke i premtuar se çiftit do t’ia dhurojnë edhe një banesë, sepse momentalisht ata jetojnë në një banesë njëdhomëshe, ku jeton vajza e tyre 12 vjeçe dhe djali i tij 17 vjeç nga martesa e parë.
Me ta jeton edhe nëna e Eugenias dhe tash edhe djali i vogël Artemi.
Bashkëshortja e tij Eugene (35 vjeçe) dhe djali Artem janë në gjendje të mirë shëndetësore. Aramais mezi pret t’i dërgojë në shtëpi tek gjyshja Lidija (64 vjeçe), nusen e cila është më e re se ai.
Ai tashmë ka blerë pelenat për Artemin. “Kemi një familje normale. Nuk e ndjej fare dallimin në moshë. Artemi ynë ka babanë më të mirë në botë”, thotë Eugene.
Duke dalë nga spitali bashkëshorti e priti me një buqetë lulesh të kuqe. Dhurata çiftit i dërguan edhe ministri i Shëndetësisë dhe kryetari i qytetit duke i premtuar se çiftit do t’ia dhurojnë edhe një banesë, sepse momentalisht ata jetojnë në një banesë njëdhomëshe, ku jeton vajza e tyre 12 vjeçe dhe djali i tij 17 vjeç nga martesa e parë.
Me ta jeton edhe nëna e Eugenias dhe tash edhe djali i vogël Artemi.
C.r.b.n- Homie
- Numri i postimeve : 465
PIKE : 777
Popullariteti : 11
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Re: Rusi bëhet baba në moshën 89 vjeçe
heheh ne mosh 89 a
RihHana- Master
- Numri i postimeve : 525
PIKE : 575
Popullariteti : 2
Data e regjistrimit : 06/07/2010
Mosha : 43
<<<Mēľāqĵāāā>>>- Homie
- Numri i postimeve : 310
PIKE : 379
Popullariteti : 9
Data e regjistrimit : 03/08/2010
Mosha : 32
Vendbanimi : и'вυzzє t'Kosovess-IstoG
Re: Rusi bëhet baba në moshën 89 vjeçe
qka ka ktu ku me dit sa osht gzu
lenti- Master
- Numri i postimeve : 527
PIKE : 582
Popullariteti : 4
Data e regjistrimit : 18/07/2010
Similar topics
» 114 vjece, gruaja me e vjeter ne SHQIPERI...
» 13-vjecari behet baba...
» Rusi, bredhi rritet ne mushkerine e 28 vjecarit
» Kurioze per moshen e pemeve?
» Seks ne moshen 15 vjeqare
» 13-vjecari behet baba...
» Rusi, bredhi rritet ne mushkerine e 28 vjecarit
» Kurioze per moshen e pemeve?
» Seks ne moshen 15 vjeqare
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi