Adelina Ismaili: Në “Kënga Magjike” komplot ndaj meje
Faqja 1 e 1
Adelina Ismaili: Në “Kënga Magjike” komplot ndaj meje
Këngëtarja e njohur shqiptare nga Kosova, Adelina Ismaili ka lëshuar sot akuza të ashpra në adresë të festivalit Kënga Magjike një ditë pas shpalljes së çmimeve të edicionit të vitit 2009.
“Në Kënga Magjike kishte komplote të shumta dhe jë vetem ndaj Adelinës, ka edhe këngë të tjeratë cilat u ndëshkuan”, ka thënë këngëtarja e njohur.
Ajo shtoi më tej se “ka marrë vlerësimin e vërtetë”, sepse “për mua ka folur një njeri i madh siç është Vaçe Zela”.
Në klasifikimin e djeshëm Adelina Ismaili mori 413 pikë nga votimi klasifikues i këngëtarëve që morën pjesë në Kenga Magjike 2009. Me këtë kuotë Adelina u rendit në vendin e shtatë.
Festivali ne fjale aplikon votimin e brendshem i cili nenkupton se vete kengetaret pjesemarres vleresojne kenget me pike duke krijuar keshtu klasifikimin perfundimtar. (Lajmifundit)
“Në Kënga Magjike kishte komplote të shumta dhe jë vetem ndaj Adelinës, ka edhe këngë të tjeratë cilat u ndëshkuan”, ka thënë këngëtarja e njohur.
Ajo shtoi më tej se “ka marrë vlerësimin e vërtetë”, sepse “për mua ka folur një njeri i madh siç është Vaçe Zela”.
Në klasifikimin e djeshëm Adelina Ismaili mori 413 pikë nga votimi klasifikues i këngëtarëve që morën pjesë në Kenga Magjike 2009. Me këtë kuotë Adelina u rendit në vendin e shtatë.
Festivali ne fjale aplikon votimin e brendshem i cili nenkupton se vete kengetaret pjesemarres vleresojne kenget me pike duke krijuar keshtu klasifikimin perfundimtar. (Lajmifundit)
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Genta Ismaili duet më motrën
» Kenga Magjike 2010, fillojne “kandidaturat”
» Adelina Ismaili: Serbja Mia më ka vjedhur stilin
» Genta kënga e re “Idolize”
» Teuta nuk ndjej konkurrencë për ‘Këngën Magjike’
» Kenga Magjike 2010, fillojne “kandidaturat”