Sori nuk po gjen vend në PD
Faqja 1 e 1
Sori nuk po gjen vend në PD
Fituesi i edicionit të dytë të “Big Brother Albania”, Qetsor Ferunaj, vazhdon të ketë ambicie për politikë, mirëpo thotë se nuk gjen vend në partinë kryesore në Shqipëri- Partinë Demokratike.
“Ambicia ime është të bëhem anëtar i Kryesisë së PD-së. Dhe them të bëhem i domosdoshëm pasi mesa po shoh, ka shumë pengesa për të depërtuar. E para konkurrenca brenda partisë është e fortë dhe duhet të japësh maksimumin për t’u përfshirë”, është sprehur Sori në një intervistë për Panorama Plus.
Për më shumë, ai ka thënë se ka qenë aktiv në fushatat e PD-së për vite të tëra dhe ka bindje politike të djathta, mirëpo ende nuk ka gjetur mbështetje konkrete nga ndonjë personazh i rëndësishëm i partisë në pushtet.
“I besoj Sali Berishës dhe më pëlqen Lulzim Basha”, shton Qetsori.
“Ambicia ime është të bëhem anëtar i Kryesisë së PD-së. Dhe them të bëhem i domosdoshëm pasi mesa po shoh, ka shumë pengesa për të depërtuar. E para konkurrenca brenda partisë është e fortë dhe duhet të japësh maksimumin për t’u përfshirë”, është sprehur Sori në një intervistë për Panorama Plus.
Për më shumë, ai ka thënë se ka qenë aktiv në fushatat e PD-së për vite të tëra dhe ka bindje politike të djathta, mirëpo ende nuk ka gjetur mbështetje konkrete nga ndonjë personazh i rëndësishëm i partisë në pushtet.
“I besoj Sali Berishës dhe më pëlqen Lulzim Basha”, shton Qetsori.
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» kush e gjen
» kush e gjen ket qytet
» Besa Gashi gjen dashurinë
» Hana gjen princin e ëndrrave
» “The Last Exorcism” kalon në vend të parë
» kush e gjen ket qytet