Rihanna do të mbulohet në koncertin në Abu Dhabi
Faqja 1 e 1
Rihanna do të mbulohet në koncertin në Abu Dhabi
Rihanna është duke u munduar të gjejë një veshje modeste të skenës, pasi është kërkuar nga ajo të ulë nivelin e seksualizmit në paraqitjen e ardhshme në Emiratet e Bashkuara Arabe për festën e mbrëmjes së Vitit të Ri.
Këngëtarja e hitit “Umbrella”, e cila njihet për veshjen e saj të guximshme dhe zbuluese, do të duhet të mbulohet kur të ngjitet në skenë në natën e nderimit të moteve në Emirates Palace Hotel në Abu Dhabi, kjo me qëllim që të mos ofendojë fansat konservativ.
“Rihanna është duke e shkundur kokën se çfarë të bëjë, ajo dëshironte të bënte paraqitjen më të veçantë dhe më provokative deri tash. Ajo e di se duhet të bëj kompromis në mes stilit dhe traditave lokale, por një pjesë e madhe e shout të saj është një paraqitje seksi skenike”, ka thënë burimi./
Këngëtarja e hitit “Umbrella”, e cila njihet për veshjen e saj të guximshme dhe zbuluese, do të duhet të mbulohet kur të ngjitet në skenë në natën e nderimit të moteve në Emirates Palace Hotel në Abu Dhabi, kjo me qëllim që të mos ofendojë fansat konservativ.
“Rihanna është duke e shkundur kokën se çfarë të bëjë, ajo dëshironte të bënte paraqitjen më të veçantë dhe më provokative deri tash. Ajo e di se duhet të bëj kompromis në mes stilit dhe traditave lokale, por një pjesë e madhe e shout të saj është një paraqitje seksi skenike”, ka thënë burimi./
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Rihanna: Do të udhëtoj në Grammy e vetmuar
» Rihanna fiton më shumë se Beyonce nga moda
» Rihanna po vuan pasojat psikike nga sulmi i Brown
» Rihanna fiton më shumë se Beyonce nga moda
» Rihanna po vuan pasojat psikike nga sulmi i Brown
Faqja 1 e 1