Shakira harxhon për të ndihmuar ekonominë
Faqja 1 e 1
Shakira harxhon për të ndihmuar ekonominë
Shakira thotë se ajo del të bëjë shoping vetëm për të harxhuar dhe për të ndihmuar ekonominë botërore të mbijetojë.
Këngëtarja e hitit “She Wolf” thotë se ajo nuk e kishte pasur shprehi të harxhojë për shkak të bindjes së saj fetare, por tash ka kuptuar se harxhimi është gjë e mirë.
“Vërtet më pëlqen të shijoj gjërat normale që një vajzë e moshës sime i shijon: të shëtitëm në park, të shoh filma të këqij. Jam ndjerë keq, pasi jam një katolike mbi të gjitha, por sot me mënyrën se si e shoh atë, shopingu e mban botën në lëvizje. Një botë ku njerëzit nuk konsumojnë? Ekonomia bëhet edhe më e keqe”, ka thënë Shakira.
Këngëtarja e hitit “She Wolf” thotë se ajo nuk e kishte pasur shprehi të harxhojë për shkak të bindjes së saj fetare, por tash ka kuptuar se harxhimi është gjë e mirë.
“Vërtet më pëlqen të shijoj gjërat normale që një vajzë e moshës sime i shijon: të shëtitëm në park, të shoh filma të këqij. Jam ndjerë keq, pasi jam një katolike mbi të gjitha, por sot me mënyrën se si e shoh atë, shopingu e mban botën në lëvizje. Një botë ku njerëzit nuk konsumojnë? Ekonomia bëhet edhe më e keqe”, ka thënë Shakira.
Arjana- Homie
- Numri i postimeve : 233
PIKE : 437
Popullariteti : 4
Data e regjistrimit : 12/07/2010
Similar topics
» Miranda Kerr nuk harxhon kohë kot
» Shkuan lakuriq në punë për t’i ndihmuar firmës
» Love: Vajza më ka ndihmuar ta tejkaloj vdekjen e Cobain
» Shkuan lakuriq në punë për t’i ndihmuar firmës
» Love: Vajza më ka ndihmuar ta tejkaloj vdekjen e Cobain
Faqja 1 e 1