Duhamel nuk beson në dashurinë në shikim të parë
Faqja 1 e 1
Duhamel nuk beson në dashurinë në shikim të parë
Josh Duhamel, i cili është i martuar me yllin e Black Eyed Peas, Fergie, thotë se ai nuk beson në dashurinë në shikim të parë.
Aktori thotë se ai dhe gruaja e tij nuk kanë pasur tërheqje në fillim të lidhjes së tyre, por më vonë ka kuptuar se ishte ‘e shkruar’ që ata të jenë së bashku.
“Nuk jam një person që beson në dashurinë shikim të parë, por mendoj se kur është dashuria e duhur, shpesh është për dikë për të cilin duket sikur atë e ndjeni që nga momenti i parë kur e keni takuar”.
“Mendoj se në momentin kur futeni në lidhje, mendoni ‘Kjo është e duhura’. Por është mirë të pritni, të thelloheni ca më shumë dhe me kalimin e kohës do të kuptoni nëse jeni me personin e duhur, atë të cilin vërtet e dashuroni”, ka thënë Duhamel.
Aktori thotë se ai dhe gruaja e tij nuk kanë pasur tërheqje në fillim të lidhjes së tyre, por më vonë ka kuptuar se ishte ‘e shkruar’ që ata të jenë së bashku.
“Nuk jam një person që beson në dashurinë shikim të parë, por mendoj se kur është dashuria e duhur, shpesh është për dikë për të cilin duket sikur atë e ndjeni që nga momenti i parë kur e keni takuar”.
“Mendoj se në momentin kur futeni në lidhje, mendoni ‘Kjo është e duhura’. Por është mirë të pritni, të thelloheni ca më shumë dhe me kalimin e kohës do të kuptoni nëse jeni me personin e duhur, atë të cilin vërtet e dashuroni”, ka thënë Duhamel.
C.r.b.n- Homie
- Numri i postimeve : 465
PIKE : 777
Popullariteti : 11
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Similar topics
» Bell zgjedh dashurinë para karrierës
» SMS humoristike për dashurine!
» 25 fakte magjepsëse për dashurinë
» A ndjeni nostalgji per dashurine e vjeter?
» Besa Gashi gjen dashurinë
» SMS humoristike për dashurine!
» 25 fakte magjepsëse për dashurinë
» A ndjeni nostalgji per dashurine e vjeter?
» Besa Gashi gjen dashurinë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi