Deqani-ks
Deqani-ks Forum - Welcome

Mire se vini ne Deqani-ks Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Deqani-ks Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Join the forum, it's quick and easy

Deqani-ks
Deqani-ks Forum - Welcome

Mire se vini ne Deqani-ks Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Deqani-ks Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.
Deqani-ks
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rezultat befasues

Shko poshtë

Rezultat befasues Empty Rezultat befasues

Mesazh nga C.r.b.n Mon Jul 12, 2010 9:43 pm

Banorët janë bërë grupe grupe e nëpër duar mbajnë gotat me verë të cilat i fituan pas lojës së kryer gjatë spektaklit. Rezultati i nominimeve duket sikur i kanë bërë banorët të mendojnë gjatë se përse mes të nominuarve është dhe Graciela me Bertinën e jo Pamela për të cilën shumë kishin thënë se do nominohej. Jetmiri mendon se plani paraprak është cuar deri në fund dhe të paktën për veten e vet betohet, por Graciela shprehet se të gjithë po betohen, ndërkohë që llogaritë nuk i dalin ashtu dhe se mes grupimit, dikush ka bërë hile. Banorët e tjerë përpiqen që të qetësojnë dy vajzat e nominuara, të cilat fillimisht e përjetuan disi keq, Bertina shumë e mërzitur dhe Graciela duke qarë, ndërsa Valentina duket më e qetë nga të gjitha. Ato premtojnë se nuk do ta vrasin mendjen më për këtë gjë. Për të gjithë banorët tani filloi loja e vërtetë dhe me më shumë vëstirësi se në fillim.
C.r.b.n
C.r.b.n
Homie
Homie

Numri i postimeve : 465
PIKE : 777
Popullariteti Popullariteti : 11
Data e regjistrimit : 26/06/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi