.Anne Hathaway: Nuk jam Angelina Jolie
Faqja 1 e 1
.Anne Hathaway: Nuk jam Angelina Jolie
Anne Hathaway duhet të jetë krenare për faktin se ajo është e ngjashme me Angelina Jolien. Por në fakt nuk është.
Aktorja e filmit “Devil Wears Prada”, e cila paraqitet në filmin e ardhshëm “Valentine’s Day”, thotë se “puthjet e thella në filma” nuk janë një pjesë e fuqishme e saj dhe ajo është xheloze në buzët e Joliet.
“Është një përvojë krejtësisht ndryshe” ka thënë Anne rreth puthjeve të vrullshme në filmin e ri.
“Por vërtet duhet të jeni si Angelina Jolie ta bëni atë dhe edhe më tej të dukeni bukur. Nuk e di nëse e keni vërejtur, por nuk jam Angie”, ka shtuar aktorja në një intervistë për revistën GQ.
Këshilla e Anne për puthjen e përkryer? “Duhet ta mbani gojën ca hapur. Hapeni. Edhe më shumë, edhe ca...”, thotë aktorja./
Aktorja e filmit “Devil Wears Prada”, e cila paraqitet në filmin e ardhshëm “Valentine’s Day”, thotë se “puthjet e thella në filma” nuk janë një pjesë e fuqishme e saj dhe ajo është xheloze në buzët e Joliet.
“Është një përvojë krejtësisht ndryshe” ka thënë Anne rreth puthjeve të vrullshme në filmin e ri.
“Por vërtet duhet të jeni si Angelina Jolie ta bëni atë dhe edhe më tej të dukeni bukur. Nuk e di nëse e keni vërejtur, por nuk jam Angie”, ka shtuar aktorja në një intervistë për revistën GQ.
Këshilla e Anne për puthjen e përkryer? “Duhet ta mbani gojën ca hapur. Hapeni. Edhe më shumë, edhe ca...”, thotë aktorja./
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Jolie do të adoptojë nga Haiti
» Jolie bashkohet me babanë
» Jolie është bionde natyrale
» Jolie e urren Shën Valentinin
» Jolie e ka tradhëtuar Bradin me me Lady GaGa?
» Jolie bashkohet me babanë
» Jolie është bionde natyrale
» Jolie e urren Shën Valentinin
» Jolie e ka tradhëtuar Bradin me me Lady GaGa?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi