50 Cent: Jay-Z është ‘i trashë’
Faqja 1 e 1
50 Cent: Jay-Z është ‘i trashë’
Reperi 50 Cent thotë se rivali i tij i muzikës, Jay-Z, nuk ka frikë nga ai pasi nuk është ‘mjaft i mençur’.
Krijuesi i hitit “In Da Club” thotë se nuk ka dashuri të humbur në mes tij dhe Jay.
“Jay-Z nuk është aq i mençur të ketë frikë nga unë. Nëse vjen te ndonjë zënkë ai do të duhet të dijë se si është të kesh frikë”, ka thënë 50.
Reperi, i cili ka vizituar edhe Kosovën vite më parë, së fundi e akuzoi Jay se është duke vuajtur nga ‘kompleksi i mbretit’.
“Ai e ka kompleksin e mbretit, ai mendon se është Jezusi, më kuptoni çfarë dua të them?”, kishte thënë 50 Cent./
Krijuesi i hitit “In Da Club” thotë se nuk ka dashuri të humbur në mes tij dhe Jay.
“Jay-Z nuk është aq i mençur të ketë frikë nga unë. Nëse vjen te ndonjë zënkë ai do të duhet të dijë se si është të kesh frikë”, ka thënë 50.
Reperi, i cili ka vizituar edhe Kosovën vite më parë, së fundi e akuzoi Jay se është duke vuajtur nga ‘kompleksi i mbretit’.
“Ai e ka kompleksin e mbretit, ai mendon se është Jezusi, më kuptoni çfarë dua të them?”, kishte thënë 50 Cent./
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Pasioni im është uniforma, politika është sakrificë!
» ~A eshte e vertet se Dashurija eshte si Rakia ?~
» 50 cent koncert në Shkup
» 50 Cent akuzohet për distibuimin e videos-seksi
» NUK ESHTE E LEHTE......
» ~A eshte e vertet se Dashurija eshte si Rakia ?~
» 50 cent koncert në Shkup
» 50 Cent akuzohet për distibuimin e videos-seksi
» NUK ESHTE E LEHTE......
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi