Cannon i dhuron Careyt një libër me mesazhe dashurie
Faqja 1 e 1
Cannon i dhuron Careyt një libër me mesazhe dashurie
Nick Cannon ka zbuluar se ai i ka dhënë gruas së tij Mariah Carey një libër me mesazhe dashurie për përvjetorin e tyre të parë të martesës.
Muzicienti, i cili u martua me Carey në vitin 2008, ka thënë se ai i ka mbledhur letrat të cilat i ka shkruar për të çdo ditë që nga dita e parë e takimit dhe i na bashkuar ata vetë si një dhuratë ‘romantike’ për të.
“Ajo ka nevojë të inspirohet. Ajo është një femër emocionale, e ndjeshme. Keni nevojë për një inspirim ditor. Në takimin e parë, i pata premtuar se çdo ditë, do t’i shkruaja asaj në email, do ta telefonoja, do t’i dërgoja mesazhe inspiruese dhe që nga ajo ditë e kam bërë këtë çdo ditë”.
“Në ditën e përvjetorit të parë të martesës, i kam marrë të gjitha ato mesazhe dhe i kam ngjitur në një libër. Romantike!”, ka thënë Cannon
Muzicienti, i cili u martua me Carey në vitin 2008, ka thënë se ai i ka mbledhur letrat të cilat i ka shkruar për të çdo ditë që nga dita e parë e takimit dhe i na bashkuar ata vetë si një dhuratë ‘romantike’ për të.
“Ajo ka nevojë të inspirohet. Ajo është një femër emocionale, e ndjeshme. Keni nevojë për një inspirim ditor. Në takimin e parë, i pata premtuar se çdo ditë, do t’i shkruaja asaj në email, do ta telefonoja, do t’i dërgoja mesazhe inspiruese dhe që nga ajo ditë e kam bërë këtë çdo ditë”.
“Në ditën e përvjetorit të parë të martesës, i kam marrë të gjitha ato mesazhe dhe i kam ngjitur në një libër. Romantike!”, ka thënë Cannon
Bjondina e deqanit- Fillestar
- Numri i postimeve : 58
PIKE : 87
Popullariteti : 3
Data e regjistrimit : 13/07/2010
Mosha : 35
Similar topics
» Labi dhuron një autoambulancë për rajonin e Ferizajt
» Lorik Cana dhuron një shumë prej 10,000 euro ndihmë për Shkodrën
» NjË LibËr I Ri...99 Emrat E Bukur TË Allahut
» Një vit dashurie për Bjordin dhe Adelën
» Diagnostikimi dhe trajtimi i patollogjive Pedieatrike "Liber"