Puthja Live e Casillas
Faqja 1 e 1
Puthja Live e Casillas
Kapiteni i Spanjës, Iker Casillas, i gëzuar tej mase me fitoren e Botërorit, nuk ka mundur të përmbahet.Së pari ka qarë në fushë, në çastin kur Andres Iniesta shënoi golin e fitores, ndërsa pas ndeshjes ka puthur “live” të dashurën e tij, duke u bërë kështu personazhi kryesor i kamerave.Në një emision të drejtpërdrejtë, të një televizioni spanjoll, ai ka puthur gazetaren Sara Carbenero, e cila po e intervistonte atë, pas ndeshjes finale të Botërorit 2010.Por, nuk është edhe aq e jashtëzakonshme. Carbonero është e dashura e Casillas.”Jam shumë i lumtur. Falenderoj të gjithë ata që më kanë përkrahur, familjen time, vëllain tim…”, tha Casillas dhe nuk arriti të përmbahej nga lotët dhe nga dëshira për ta puthur të dashurën e tij.Sara Carbonero ishte prezent në fushë në të gjitha ndeshjet e Spanjës.
Ditë më parë, Casillas është kritikuar se mund t’i tërhiqej vëmendja nga e dashura dhe kështu të humbte koncetrimin në lojë.
Madje, mediat kishin shkruar se Spanja dhe tifozët e saj do të shpresonin që Sara Carbonero do të mbante distancë nga i dashuri i saj në ndeshjen finale.
Ajo ishte fajësuar se duke qenë shumë afër me Casillasin, kishte bërë që ky i fundit të pranojë gol në ndeshjen që Spanja e humbi përballë Zvicrës me rezultat 1-0.
Sipas kritikëve, “gazetarja më seksi në botë” kishte penguar Casillasin me paraqitjen e saj prapa portës, duke shkuar më tej me konstatimin se nëse holandezët do të donin të kenë një ‘armë të fshehtë’, do të duhej ta shfrytëzonin Carboneron.
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Bojkeni në koncertet e veta “Live”
» Natalie Portman e tmerruar nga puthja lesbike
» Bisede Live mbi Historine!
» Windows PE Mini Edition Live CD
» Windows 7 Ultimate Live CD 2010
» Natalie Portman e tmerruar nga puthja lesbike