Alketës i është dobësuar intuita
Faqja 1 e 1
Alketës i është dobësuar intuita
Alketa Vejsiu, prezantuesja e njohur shqiptare, është dalluar gjithmonë për shijen e hollë në zgjedhjen e veshjeve të saj.
Por, mesa duket kohët e fundit, Alketës i është dobësuar intuita. Gjë që e ka dëshmuar nga spektakli në spektakël. Një Alketë të rritur në moshë, e sforcuar për të qenë më e pjekur sesa është, pamë në programin “Më shumë dashuri”.
Në fakt, për vetë formatin që ai kishte, rritja në moshë e Alketës ishte, le të themi, e pranueshme. Por, 26-vjeçarja Vejsiu duket se i zhgënjeu sërish fansat e saj për sa i përket stilit të veshjeve të saj në spektaklin që sapo ka nisur.
Asnjë gjë ndryshe nga programet e viteve ’90, e për më tepër një veshje aspak moderne. Urojmë që vërejtjen tonë miqësore Alketa ta ketë parasysh, në 10 puntatat e radhës së spektaklit.
Por, mesa duket kohët e fundit, Alketës i është dobësuar intuita. Gjë që e ka dëshmuar nga spektakli në spektakël. Një Alketë të rritur në moshë, e sforcuar për të qenë më e pjekur sesa është, pamë në programin “Më shumë dashuri”.
Në fakt, për vetë formatin që ai kishte, rritja në moshë e Alketës ishte, le të themi, e pranueshme. Por, 26-vjeçarja Vejsiu duket se i zhgënjeu sërish fansat e saj për sa i përket stilit të veshjeve të saj në spektaklin që sapo ka nisur.
Asnjë gjë ndryshe nga programet e viteve ’90, e për më tepër një veshje aspak moderne. Urojmë që vërejtjen tonë miqësore Alketa ta ketë parasysh, në 10 puntatat e radhës së spektaklit.
No.i.d- Legjend
- Numri i postimeve : 2728
PIKE : 4556
Popullariteti : 82
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Mosha : 31
Similar topics
» Bleona e dobësuar dhe e nxirë si asnjëherë
» Pasioni im është uniforma, politika është sakrificë!
» ~A eshte e vertet se Dashurija eshte si Rakia ?~
» A eshte zero-ja numer???
» Matematika eshte ...
» Pasioni im është uniforma, politika është sakrificë!
» ~A eshte e vertet se Dashurija eshte si Rakia ?~
» A eshte zero-ja numer???
» Matematika eshte ...
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi