Albërie Hadërgjonaj në një tjetër version
Faqja 1 e 1
Albërie Hadërgjonaj në një tjetër version
Albërien e kemi parë gjithmonë të rregulluar dhe të stiluar për merak kur del në skenë apo kur është e pranishme në ndonjë aktivitet ku janë të ftuar VIP-at. Por si në këtë foto jo. Ky moment është shkëputur nga përgatitjet e këngëtares në dhomat e grimit.
Grimierja po punon me imazhin e saj, duke i kuruar një fytyre me estetikë të kënaqshme, ndërsa komunikimi mes tyre është thuajse 0 në këto momente, pasi që puna të bëhet mirë, grimierja ka preferuar të mos komunikojë apo të mos flaës shumë, por të dëgjojë muzikë duke u frymëzuar kështu edhe më shumë.
Një grim të lehtë por të punuar mirë, duket se ka Albëria, ndërsa meraku më i madh i saj janë sytë, që këta të fundit të fokusohen sa më mirë.
Grimierja po punon me imazhin e saj, duke i kuruar një fytyre me estetikë të kënaqshme, ndërsa komunikimi mes tyre është thuajse 0 në këto momente, pasi që puna të bëhet mirë, grimierja ka preferuar të mos komunikojë apo të mos flaës shumë, por të dëgjojë muzikë duke u frymëzuar kështu edhe më shumë.
Një grim të lehtë por të punuar mirë, duket se ka Albëria, ndërsa meraku më i madh i saj janë sytë, që këta të fundit të fokusohen sa më mirë.
No.i.d- Legjend
- Numri i postimeve : 2728
PIKE : 4556
Popullariteti : 82
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Mosha : 31
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi