Cfare më dallon nga këngëtaret e tjera Rovenen
Faqja 1 e 1
Cfare më dallon nga këngëtaret e tjera Rovenen
Rovena Stefa, një nga emrat më të njohur të muzikës shqiptare.
Ky adhurim ka ardhur edhe falë ekstravagancës dhe pamjes së saj mjaft joshëse dhe duket se këngëtarja është bërë pak vetëvlerësuese ndaj vetes së saj duke thënë se ajo dallon shumë nga këngëtaret e tjera,dhe dallimi kryesor është pikërisht emri i saj dhe shumë gjëra të tjera deklaron vetë këngëtarja Rovena Stefa duke buzëqeshur në një intervistë për një të pëditshme .
Por përvec bukurisë së saj si femër ajo është dhe një këngëtare e zonja që me zërin e saj ka pushtuar të gjitha tregjet muzikore shqiptare po ashtu edhe ato jashtë trevave.
Ky adhurim ka ardhur edhe falë ekstravagancës dhe pamjes së saj mjaft joshëse dhe duket se këngëtarja është bërë pak vetëvlerësuese ndaj vetes së saj duke thënë se ajo dallon shumë nga këngëtaret e tjera,dhe dallimi kryesor është pikërisht emri i saj dhe shumë gjëra të tjera deklaron vetë këngëtarja Rovena Stefa duke buzëqeshur në një intervistë për një të pëditshme .
Por përvec bukurisë së saj si femër ajo është dhe një këngëtare e zonja që me zërin e saj ka pushtuar të gjitha tregjet muzikore shqiptare po ashtu edhe ato jashtë trevave.
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Kafshet e tjera dhe Gomari
» Adelina: Këngëtaret i kërkojnë regjisorit klipe si të miat
» Këngetarët shqiptarë kopjojnë Yjet botërorë
» 3 këngëtaret seksi, në sulm ndaj ELITA 5?
» Këngetarët shqiptarë kopjojnë Yjet botërorë
» 3 këngëtaret seksi, në sulm ndaj ELITA 5?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi