Luana dhe Ardjani, në një lidhje dashurie?
Faqja 1 e 1
Luana dhe Ardjani, në një lidhje dashurie?
Prej kohësh lidhja e tyre ka zënë faqet e para në gazetat rozë, por është parë gjithmonë në kuadrin e një thashethemi. Së fundmi, këngëtari i njohur Adrijan Gaxha dhe vajza simpatike e ekranit Luana Vjollca, po e shfaqin gjithnjë e më shumë edhe në publik, faktin se janë të dashuruar.
Pas publikimit përpara një viti të një fotoje në të cilën çifti ishte bashkë në një nga pub-et e kryeqytetit, filluan dyshimet se mes tyre mund të kishte diçka më shumë se sa thjesht miqësi, ndonëse ata nuk e pranuan.
Me kalimin e kohës kjo histori u harrua, dhe që të dy u bënë pjesë e historive të tjera rozë.
Pa kaluar shumë kohë, ata shfaqen sërish bashkë, shkruajnë në faqet e njëri-tjetrin në “Facebook” deklarata të përzemërta dashurie, duke na bërë ne të kuptojmë se tanimë ata janë sërish të lumtur bashkë. Komenti i fundit është bërë nga Adrijani në faqen e Luanës në të cilin shkruhet: “Jam fansi yt më i çmendur!!!! Të dua!!!”.
Pas kësaj deklarate të ngrohtë nuk mund të mungonte as përgjigja e Luanës, e cila shkruan: “Të dua dhe unë tyyyy!!!…” Menjëherë pas tyre, kanë vërshuar edhe komentet e fansave. Të jetë kjo një shaka miqësore mes të dyve, apo vërtetë ata janë një çift në jetë?!
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Ikonat e televizionit, Marina & Luana
» Mimoza Krasniqi do një lidhje serioze
» Fraza Dashurie
» Test Dashurie
» Histori Dashurie
» Mimoza Krasniqi do një lidhje serioze