Erla vë në provë adrenalinën e postit të ri
Faqja 1 e 1
Erla vë në provë adrenalinën e postit të ri
Pasi ka qenë zëri i Ministrisë së Trasporteve, dhe më pas i Partisë Demokratike, ku spikati për dialetikën politike pa tabu, Erla Mëhilli është tani as më shumë e as më pak zyra e shtypit të vetë Kryeministrit.
Gjatë ceremonisë së studentëve të sapodiplomuar në Durrës sëbashku me shefin e saj, Erla ka provuar emocionet dhe adrenalinën e postit të ri.
Më parë kur, takonim Juelën, – tashmë ish-zëri i Kryeministrit, – me shaka e pyesnim nëse përfitonte qumësht ashtu si minatorët e metalurgët për vështirësi në punë, kjo pasi kryeministri shqiptar nuk njeh orare dhe thuhet se është aktiv në punë 24 orë.
Të njëtën pyetje i bëmë edhe Erlës, në ditën e saj të parë në terren si zëdhënëse e Kryeminsitrit Berisha, ajo na dha të njëjtën përgjigje. Një Buzqëshje! Tani thotë ajo më duhet të kem kujdes për cdo gjë nga imazhi i kryeministrit që del para publikut përmes kamerave dhe fotove e deri te elementët e deklaratave zyrtare.
“Bluetooth” po ju përcjell një seri fotosh nga kjo ditë e punës në Durrës, e Erlës me urimin që deklaratat e saj tani e tutje të jenë… eeehh gjithsecili nga ju e di vetë se si!
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi