Deqani-ks
Deqani-ks Forum - Welcome

Mire se vini ne Deqani-ks Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Deqani-ks Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.

Join the forum, it's quick and easy

Deqani-ks
Deqani-ks Forum - Welcome

Mire se vini ne Deqani-ks Forum, Ju ftojme qe te Regjistroheni, ne menyre qe te keni aksese ne te gjitha kategorit dhe temat, ne Deqani-ks Forum, mund te gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe te huaj, Muziken me te re 2011, DVD Humore shqip, Keshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet me te reja nga vendi dhe bota.
Deqani-ks
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Blero: Albumi mban emrin e vajzës

Shko poshtë

Blero: Albumi mban emrin e vajzës Empty Blero: Albumi mban emrin e vajzës

Mesazh nga besa krasniqi Wed Aug 04, 2010 5:53 pm

Blero: Albumi mban emrin e vajzës Blero-300x189

Blero ka gati albumin e ri të cilin do ta sjellë këtë verë, e që është përplot këngë të reja dhe befasi, ndërkohë që ka bërë të ditur se albumi do të mbajë emrin e vajzës së tij, Tara.
“Më të rejat janë se e kam përfunduar albumin që e mban emrin e vajzës sime Tara. Ky album përmban 14 këngë, ku 12 prej tyre janë të reja, kurse brenda 10 ditëve do të fillojë të transmetohet klipi që do ta udhëheqë albumin.
Promovimi i albumit do të bëhet më 24 qershor”, ka thënë Blero në një intervistë për Kosova Sot.

Këngëtari, i cili ka një vajzë me aktoren Teuta Krasniqi, ka njoftuar se martesa e tyre do të realizohet në muajin shtator, porse më vonë do të dihet data e saktë.
besa krasniqi
besa krasniqi
Homie
Homie

Numri i postimeve : 299
PIKE : 570
Popullariteti Popullariteti : 0
Data e regjistrimit : 04/08/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi