Funksionet
Deqani-ks :: Shkenca :: Matematika :: Degët e matematikës
Faqja 1 e 1
Funksionet
Funksionet
Vini re: Po rikrijoni një faqe që është grisur më parë.
Mendohuni nëse dëshironi të vazhdoni me veprimin tuaj në këtë faqe. Regjistri i grisjes për këtë faqe jepet më poshtë:
* 23 Prill 2010 20:22 Armend (Diskuto | kontribute) grisi "Funksionet" (përmbajtja ishte: 'Funksion quhet kur nje element i bashkesise a lidhet vetem me nje element te bashkesise b.' (dhe i vetmi redaktor ishte 'Dinael'))
* 28 Tetor 2009 23:56 Armend (Diskuto | kontribute) grisi "Funksionet" (përmbajtja ishte: '{{delete|no content}} shkelqim sejdiu une mendoj se po ----[Vendos tekst që nuk duhet të formatohet]'''''Tekst i pjerrët''''' ')
* 4 Prill 2009 00:53 Dan (Diskuto | kontribute) grisi "Funksionet" (përmbajtja ishte: '{{grise|jorelevant|3 Prill 2009|tjeter=}} {{joref|3 Prill 2009}} {{per permiresim|3 Prill 2009}} Ne matemtike me ane te nje funksioni ose pasqyrimi nenkuptojme nje relacion mes dy bashkesive, ku cdo element i bashkesise se pare( n…')
Vini re: Po rikrijoni një faqe që është grisur më parë.
Mendohuni nëse dëshironi të vazhdoni me veprimin tuaj në këtë faqe. Regjistri i grisjes për këtë faqe jepet më poshtë:
* 23 Prill 2010 20:22 Armend (Diskuto | kontribute) grisi "Funksionet" (përmbajtja ishte: 'Funksion quhet kur nje element i bashkesise a lidhet vetem me nje element te bashkesise b.' (dhe i vetmi redaktor ishte 'Dinael'))
* 28 Tetor 2009 23:56 Armend (Diskuto | kontribute) grisi "Funksionet" (përmbajtja ishte: '{{delete|no content}} shkelqim sejdiu une mendoj se po ----
* 4 Prill 2009 00:53 Dan (Diskuto | kontribute) grisi "Funksionet" (përmbajtja ishte: '{{grise|jorelevant|3 Prill 2009|tjeter=}} {{joref|3 Prill 2009}} {{per permiresim|3 Prill 2009}} Ne matemtike me ane te nje funksioni ose pasqyrimi nenkuptojme nje relacion mes dy bashkesive, ku cdo element i bashkesise se pare( n…')
Deqani-ks :: Shkenca :: Matematika :: Degët e matematikës
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi