Epiri, pellazgët, etruskët dhe shqiptarët
Faqja 1 e 1
Re: Epiri, pellazgët, etruskët dhe shqiptarët
Epiri, pellazgët, etruskët dhe shqiptarët një libër (studim) i shkruar nga Shaban Demiraj.
Vepra ka karakterin e një mozaiku, ku disa kontribute të mëparshme të autorit për këto probleme, të botuara si artikuj, janë ngërthyer në një kuadër më të gjerë, duke i dhënë veprës pamjen e një punimi tërësor. Ajo përbëhet nga tetë krerë, një përmbledhje anglisht, bibliografia, treguesi i autorëve të cituar dhe i emrave të përveçëm të njerëzve dhe të vendeve.[1]
Liri është botuar më 2008 në Tiranë nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë në sh.b. Infobotues, ka 244 faqe dhe shifra bibliotekar e saj është ISBN: 978-99956-682-2-8.
Vepra ka karakterin e një mozaiku, ku disa kontribute të mëparshme të autorit për këto probleme, të botuara si artikuj, janë ngërthyer në një kuadër më të gjerë, duke i dhënë veprës pamjen e një punimi tërësor. Ajo përbëhet nga tetë krerë, një përmbledhje anglisht, bibliografia, treguesi i autorëve të cituar dhe i emrave të përveçëm të njerëzve dhe të vendeve.[1]
Liri është botuar më 2008 në Tiranë nga Akademia e Shkencave e Shqipërisë në sh.b. Infobotues, ka 244 faqe dhe shifra bibliotekar e saj është ISBN: 978-99956-682-2-8.
Similar topics
» Enigma nga pellazgët te shqiptarët
» Ja si e presin Shqiptaret pushtuesin
» Shqiptaret me te kenaqurit e Ballkanit
» Arvanitët dhe shqiptarët në luftën çlirimtare të popullit grek
» Shqiptarët më të lashtë se grekët në Ballkan..!!
» Ja si e presin Shqiptaret pushtuesin
» Shqiptaret me te kenaqurit e Ballkanit
» Arvanitët dhe shqiptarët në luftën çlirimtare të popullit grek
» Shqiptarët më të lashtë se grekët në Ballkan..!!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi