A nuk eshte koha me u pendu ?
Deqani-ks :: Arti & Kultura :: Feja Islame :: Bota Islame
Faqja 1 e 1
Boll ma me shpresa te kota!!! O njerez dhe ju o drejtues kthehuni te Allahu! A nuk e shihni denimin e Zotit ne Shkoder? Cfare mendoni ?!
O ti rob i Zotit, cfare po pret ???
- Te jesh i sinqerte ne pendim! Mos e shtyj e te mashtroje shpresa. Pendohu se do te vije casti kur nuk ke me mundesi te pendohesh...
- Kuptimi i vertetesise eshte ta paguash cmimin, jo vetem ta duash (ta kesh deshire), duhet qe ta kesh pagesen per te!
- Nxito! Puno!
O robi i Allahut thirri veten, nefsin tend!
Thirre per shpetim!
Thirre familjen tende per shpetim!
Thirri te njohurit tuaj dhe shoket tuaj per shpetim!
"Kerkoj faljen e Allahut te Madherishem, qe nuk ka te adhuruar tjeter pervec Tij, qe eshte i Gjalli, i perjetshmi dhe Mbikqyres i perhershem qe vetëm tek Ai falje dhe ndihme kerkoj, pendohem !"
"Kerkoj falje te Allahu dhe pendohem per at cfare kam be!"
3 jane kushtet e pendimit jan:
1-Largohu nga mekatet!
2-Pendohu per to!
3-E mos u kthe me ne to!
E ne qofte se i ke cenu te drejten te tjereve, duhet tia kthesh!
Boll ma me shpresa te kota!!! O njerez dhe ju o drejtues kthehuni te Allahu! A nuk e shihni denimin e Zotit ne Shkoder? Cfare mendoni ?!
O ti rob i Zotit, cfare po pret ???
- Te jesh i sinqerte ne pendim! Mos e shtyj e te mashtroje shpresa. Pendohu se do te vije casti kur nuk ke me mundesi te pendohesh...
- Kuptimi i vertetesise eshte ta paguash cmimin, jo vetem ta duash (ta kesh deshire), duhet qe ta kesh pagesen per te!
- Nxito! Puno!
O robi i Allahut thirri veten, nefsin tend!
Thirre per shpetim!
Thirre familjen tende per shpetim!
Thirri te njohurit tuaj dhe shoket tuaj per shpetim!
"Kerkoj faljen e Allahut te Madherishem, qe nuk ka te adhuruar tjeter pervec Tij, qe eshte i Gjalli, i perjetshmi dhe Mbikqyres i perhershem qe vetëm tek Ai falje dhe ndihme kerkoj, pendohem !"
"Kerkoj falje te Allahu dhe pendohem per at cfare kam be!"
3 jane kushtet e pendimit jan:
1-Largohu nga mekatet!
2-Pendohu per to!
3-E mos u kthe me ne to!
E ne qofte se i ke cenu te drejten te tjereve, duhet tia kthesh!
Akili- Legjend
- Numri i postimeve : 2977
PIKE : 3413
Popullariteti : 4
Data e regjistrimit : 09/08/2010
Re: A nuk eshte koha me u pendu ?
Ende nuk eshte vone nga pendimet ,, Zoti eshte mëshirplot , ende nuk eshte vonë të kalojmë nga tyvbet , Zoti na fal gjitha mëkatet e tona.
Kthehuni-drejtohuni -dhe besoni më në Allah , sepse tjetër shpetimtare nuk kemi perpos Tij .
-Largohuni më nga dymendjet , tani eshte koha te bindeni shenjave(isharetet) e Allahut xh.l.sh po afrohen , isharetet jane ne dukjet natyrore ,
Allahu nuk eshte macë t'ju grith per momentin,, për çdo veprat keqberese, vetëmse Allahu dergon mesazhin në fillim që t'ju tregon forcën e TIJ të vogël , ngase kush ka mundur të del perball fuqis së Tij sikurse fatkeqsin natyrore qe e solli në qytetin e Shkodrës.
- Ju pabesimtaret , binduni se fatkeqsia në Shkoder ishte vetëm një mesazh të vogël , andaj te jemi me kshilla dhe te drejtohemi Zotit të na fal mëkatet e tona!
Kthehuni-drejtohuni -dhe besoni më në Allah , sepse tjetër shpetimtare nuk kemi perpos Tij .
-Largohuni më nga dymendjet , tani eshte koha te bindeni shenjave(isharetet) e Allahut xh.l.sh po afrohen , isharetet jane ne dukjet natyrore ,
Allahu nuk eshte macë t'ju grith per momentin,, për çdo veprat keqberese, vetëmse Allahu dergon mesazhin në fillim që t'ju tregon forcën e TIJ të vogël , ngase kush ka mundur të del perball fuqis së Tij sikurse fatkeqsin natyrore qe e solli në qytetin e Shkodrës.
- Ju pabesimtaret , binduni se fatkeqsia në Shkoder ishte vetëm një mesazh të vogël , andaj te jemi me kshilla dhe te drejtohemi Zotit të na fal mëkatet e tona!
Akili- Legjend
- Numri i postimeve : 2977
PIKE : 3413
Popullariteti : 4
Data e regjistrimit : 09/08/2010
Similar topics
» Pasioni im është uniforma, politika është sakrificë!
» ~A eshte e vertet se Dashurija eshte si Rakia ?~
» KOHA...a kemi kohe??
» Koha ideale per seksin!!
» Erdhi koha e modeleve të plota
» ~A eshte e vertet se Dashurija eshte si Rakia ?~
» KOHA...a kemi kohe??
» Koha ideale per seksin!!
» Erdhi koha e modeleve të plota
Deqani-ks :: Arti & Kultura :: Feja Islame :: Bota Islame
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi