Ndoshta neser...
2 posters
Faqja 1 e 1
Ndoshta neser...
Sa per te shkruar dicka qe ju ka ngelur peng, pa bere, per nje arsye a per nje tjeter... Shkruani, shprehuni, shfryhuni, hidheni tej gjithcka qe ju shqeteson, qe ju bren ndergjegjen.... ( le te mos kete lidhje me temen... ndoshta keshtu eshte me mire... )
Ndoshta neser.... gjithcka do te jete me mire, me pak e komplikuar, me pa probleme... Une nuk dita te sillem atehere kur me shume se kurre kisha nevoje per ty... Ndoshta neser... Ose nje dite tjeter.... Do te te dua me fort, me embel, .... ndoshta neser... sepse sot jam e merzitur, dhe nuk te kam ketu te me nxjerresh nga kjo gjendje e pashqitshme kllapie... A ke per ta kuptuar ndonjehere se sa e rendesishme eshte per mua te te dua?
Ndoshta neser.... gjithcka do te jete me mire, me pak e komplikuar, me pa probleme... Une nuk dita te sillem atehere kur me shume se kurre kisha nevoje per ty... Ndoshta neser... Ose nje dite tjeter.... Do te te dua me fort, me embel, .... ndoshta neser... sepse sot jam e merzitur, dhe nuk te kam ketu te me nxjerresh nga kjo gjendje e pashqitshme kllapie... A ke per ta kuptuar ndonjehere se sa e rendesishme eshte per mua te te dua?
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Re: Ndoshta neser...
ndoshta neser sjam gjall
AnnA- Fillestar
- Numri i postimeve : 66
PIKE : 69
Popullariteti : 1
Data e regjistrimit : 13/07/2010