Djali i ri qe donte dy nuse dhe Gjeli qe i hengri persheshet
Deqani-ks :: Argëtim & zbavitje :: HUMORI :: Barcoleta
Faqja 1 e 1
Djali i ri qe donte dy nuse dhe Gjeli qe i hengri persheshet
Ishte nje djale dhe i erdhi koha te martohej e i thote babes se vet, babe une dua dy nuse se nje sme del. More bire i thote babai merr nje sikur une se te del sa te duash... jo jo dua dy une thote djali. E mire i ja gjen babai dy nuse dhe e marton djalin, dhe naten e pare te marteses i porosit nuset ky babai qe mos ta linin djalin per te fjet gjithe naten po ta benin ate punen me rradhe nje here njera e nje her tjetra.
Te nesrmen ne mengjes djali i lodhur e i rraskapitur nga ai muhabeti del ne ballkon dhe aty gjen te jatin qe pinte kafe..mirmengjes bir i thote... mirmengjes o babe.. Njera nga nuset i sjell mengjesin pershesh me qumesht dhe filloj te hante aty afer nje gjel po fuste sqepin ne tasin e tij dhe i hante persheshet.. dhe ky djali nga qe ishte i dermuar fare dhe skish forca as te trembte gjelin thote...ik more gjel se po i them babes me te martu me dy nuse dhe ty.
Te nesrmen ne mengjes djali i lodhur e i rraskapitur nga ai muhabeti del ne ballkon dhe aty gjen te jatin qe pinte kafe..mirmengjes bir i thote... mirmengjes o babe.. Njera nga nuset i sjell mengjesin pershesh me qumesht dhe filloj te hante aty afer nje gjel po fuste sqepin ne tasin e tij dhe i hante persheshet.. dhe ky djali nga qe ishte i dermuar fare dhe skish forca as te trembte gjelin thote...ik more gjel se po i them babes me te martu me dy nuse dhe ty.
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Djali i ri qe donte dy nuse dhe Gjeli qe i hengri persheshet
» Mustaqet e burrit dhe Macja qe hengri dhjamin.
» Anjeza e “Big Brother”, nuse
» Leonora Jakupi është bërë nuse
» Tuna nuse e thjeshtë dhe shumë tradicionale
» Mustaqet e burrit dhe Macja qe hengri dhjamin.
» Anjeza e “Big Brother”, nuse
» Leonora Jakupi është bërë nuse
» Tuna nuse e thjeshtë dhe shumë tradicionale
Deqani-ks :: Argëtim & zbavitje :: HUMORI :: Barcoleta
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi