Aplikacionet e webit me te shpejta ne Firefox 3.1
Faqja 1 e 1
Aplikacionet e webit me te shpejta ne Firefox 3.1
Shumë nga ne shumicën e detyrave të përditshme online, siç janë leximi i e-mailave, shkrimin, shfletimin e RSS apo humbjen e kohës në Facebook, e bëjmë nëpërmes shfletuesit të uebit. Mu për këtë është shumë e rëndësishme që aplikacionet komplekse të uebit të kompletohen sa më shpejtë, e pikërisht këtë do ta mundësoj versioni i radhës i shfletuesit Firefox 3.1.Aplikacionet si Gmail e Facebook do të punojnë dukshëm më shpejtë falë teknologjisë së quajtur TraceMonkey, e cila përshpejton punën e programeve të shkruara në gjuhën programuese JavaScript.
Ndryshimi në shpejtësi do të duhej të ishte dramatik, derisa disa teste preliminare të cilat i kanë paraqitur në Mozilla shfaqin përshpejtime prej 20.8 deri në 37.5 herë më të mëdha për dallim nga Firefox 3.0.
Firefox 3.1 do të duhej të paraqitej diku kah fundi i vitit, e tani edhe kemi arsye që ta presim me padurim.
Burimi: Telegrafi
Ndryshimi në shpejtësi do të duhej të ishte dramatik, derisa disa teste preliminare të cilat i kanë paraqitur në Mozilla shfaqin përshpejtime prej 20.8 deri në 37.5 herë më të mëdha për dallim nga Firefox 3.0.
Firefox 3.1 do të duhej të paraqitej diku kah fundi i vitit, e tani edhe kemi arsye që ta presim me padurim.
Burimi: Telegrafi
C.r.b.n- Homie
- Numri i postimeve : 465
PIKE : 777
Popullariteti : 11
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Similar topics
» Aplikacionet për iPad tani edhe në Evropë
» Arrin versioni i pare i Firefox per celulare
» Internet Explorer edhe Firefox humbin pjesemarrje ne treg
» Arrin versioni i pare i Firefox per celulare
» Internet Explorer edhe Firefox humbin pjesemarrje ne treg