Samsung e Yahoo, se shpejti interneti nepermes televizionit
Faqja 1 e 1
Samsung e Yahoo, se shpejti interneti nepermes televizionit
Kompanitë Samsung e Yahoo kanë bashkuar forcat dhe kanë mundësuar që interneti të zhvendoset nga kompjuteri drejt e në kanalin televiziv, kanë njoftuar mediat e huaja.
Samsung nga Koreja e Jugut në panairin industrial IFA, i cili mbahet prej sot e deri më 3 shtator në Berlin, do të njoftojë për bashkëpunimin me makinën e kërkimit të internetit Yahoo në sigurimin e shërbimit të ri të qasjes së internetit nëpërmes televizionit.
Ky shërbim do të quhet “Widget Channel” dhe do tu mundësojë adhuruesve të programeve televizive të përdorin më pak aplikacione të internetit me qëllim të përmirësimit të shikimit të rëndomtë të televizionit.
Shikuesit do të kanë mundësi të shohin lajme, informacione financiare dhe parashikime të motit me anë të dirigjuesit të televizionit.
Samsung nga Koreja e Jugut në panairin industrial IFA, i cili mbahet prej sot e deri më 3 shtator në Berlin, do të njoftojë për bashkëpunimin me makinën e kërkimit të internetit Yahoo në sigurimin e shërbimit të ri të qasjes së internetit nëpërmes televizionit.
Ky shërbim do të quhet “Widget Channel” dhe do tu mundësojë adhuruesve të programeve televizive të përdorin më pak aplikacione të internetit me qëllim të përmirësimit të shikimit të rëndomtë të televizionit.
Shikuesit do të kanë mundësi të shohin lajme, informacione financiare dhe parashikime të motit me anë të dirigjuesit të televizionit.
C.r.b.n- Homie
- Numri i postimeve : 465
PIKE : 777
Popullariteti : 11
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Similar topics
» Se shpejti nje tjeter Samsung 8 megapixels
» Yahoo, vazhdon te jete i pakenaqur
» Google paraqet vizionin e ardhmërisë së televizionit
» Del ne treg celulari i ri Samsung Epix
» Samsung Go N315
» Yahoo, vazhdon te jete i pakenaqur