Telefononi ne automjet me gjate dhe me me shume kualitet
Faqja 1 e 1
Telefononi ne automjet me gjate dhe me me shume kualitet
Sony Ericsson sot ka paraqitur zmadhuesin për automjet me kohën më të gjatë të bisedës dhe pritjes. Me telefon ai lidhet me anë të Bluetooth, gjersa montohet në pjesën e sipërme para kokës së vozitësit.
HCB-108 është pajisje me dizajn elegant dhe mundësi të shkëlqyera. Atë mund ta bartni shumë lehtë nga njëri automjet në tjetrin, e madje ta përdorni edhe në zyre.
Me një kohë mbresëlënëse të bisedës prej 25 orësh dhe kohë në pritje deri në një muaj, duket se ky zmadhues do të bëhet një gjë shumë e pazëvendësueshme për vozitësit.
Falë sistemit për zvogëlimin e jehonës, mbytjes së zërit dhe përpunim digjital të sinjalit, bisedat tuaja do të janë të qarta sikur të janë duke e bërë nga qetësia e dhomës tuaj.
HCB-108 do të demonstrohet në bashkëpunim me automjetin e ri të prodhuesit Saab në panairin e automjeteve në Paris më 4 tetor, derisa në shitje del pak kohë pas tij.
HCB-108 është pajisje me dizajn elegant dhe mundësi të shkëlqyera. Atë mund ta bartni shumë lehtë nga njëri automjet në tjetrin, e madje ta përdorni edhe në zyre.
Me një kohë mbresëlënëse të bisedës prej 25 orësh dhe kohë në pritje deri në një muaj, duket se ky zmadhues do të bëhet një gjë shumë e pazëvendësueshme për vozitësit.
Falë sistemit për zvogëlimin e jehonës, mbytjes së zërit dhe përpunim digjital të sinjalit, bisedat tuaja do të janë të qarta sikur të janë duke e bërë nga qetësia e dhomës tuaj.
HCB-108 do të demonstrohet në bashkëpunim me automjetin e ri të prodhuesit Saab në panairin e automjeteve në Paris më 4 tetor, derisa në shitje del pak kohë pas tij.
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Ndertohet ura me e gjate ne Bote
» Noizy-Histori E Gjate
» Anxhela më e kërkuara gjatë verës në Google.ch
» Sjellja gjatë mësimit dhe qëndrimit në shkollë
» Pica më e gjatë në botë gatuhet nga Polakët
» Noizy-Histori E Gjate