Korabi Shaqiri me album të dytë
Faqja 1 e 1
Korabi Shaqiri me album të dytë
Korab Shaqiri ka zbuluar se ai është duke punuar në finalizimin e albumit të tij të dytë, ndërsa paralel me këtë është fokusuar edhe në vazhdimin e studimeve të magjistraturës.
“Plan i im i ardhshëm është albumi i dytë ku dhe po punoj në atë drejtim dhe po i finalizoj këngët e shumta të cilat i kam punuar gjatë këtij viti.
Po ashtu jam duke vazhduar pjesën e dytë të magjistraturës ku në vitin e ardhshëm pres të magjistroj”, ka thënë Korabi për Telegrafi.com
Korabi ka zbuluar se nuk do të jetë pjesë e festivaleve të sivjetshme sepse nuk ka asnjë këngë të kompozuar për stilin e tyre.
“Nuk mendoj të jem pjese e festivaleve, për arsye se nuk kam asnjë këngë të kompozuar për stilin e festivaleve. Por në momentin kur do të kem, patjetër se do të jem pjesë e tyre”, ka shtuar këngëtari./
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Këshillë bashkëshortëveKëshillën time e filloj duke treguar rreth Luftës së Dytë Botërore, Armatës britaneze dhe shkretëtirës egjiptase! Njërës nga betejat më vendimtare, që ndodhi më 1942 gjatë Luftës së Dytë Botërore, e quajtur beteja El-Alemejn, e quaj
» Edita - profesion të dytë gazetarinë
» Ilir Shaqiri familja dhe ëndrrat e mia
» Korab Shaqiri përgatitë albumin e ri
» Lufta e Dyte Boterore
» Edita - profesion të dytë gazetarinë
» Ilir Shaqiri familja dhe ëndrrat e mia
» Korab Shaqiri përgatitë albumin e ri
» Lufta e Dyte Boterore
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi