Sharapova-Petra, finalja e Wimbledon
Deqani-ks :: Sport :: Sportet e Tjera
Faqja 1 e 1
Sharapova-Petra, finalja e Wimbledon
Tashmë dihen finalistet e turneut grand-slam më të madh në botë në tenis, Wimbledon, flasim për konkurrencën e femrave, ku bukuroshja Maria Sharapova do të ketë punë në ‘center-court’ me çeken Kvitova Petra.
Sharapova u kualifikua në finale pasi mposhti pa problem të madh gjermanen Sabine Lisicki me rezultat 6-4 dhe 6-3.
Kvitova Petra pati punë pak më të vështirë ndaj Viktoria Azarenkas, të cilën e mposhti me rezultat 2-1 në sete (6-1, 6-3 dhe 6-2).
Finalja në konkurrencën e femrave zhvillohet të shtunën, kurse nesër do të dihen finalistët në konkurrencën e meshkujve, finalja e të cilëve zhvillohet të dielën. /Telegrafi/
Sharapova u kualifikua në finale pasi mposhti pa problem të madh gjermanen Sabine Lisicki me rezultat 6-4 dhe 6-3.
Kvitova Petra pati punë pak më të vështirë ndaj Viktoria Azarenkas, të cilën e mposhti me rezultat 2-1 në sete (6-1, 6-3 dhe 6-2).
Finalja në konkurrencën e femrave zhvillohet të shtunën, kurse nesër do të dihen finalistët në konkurrencën e meshkujve, finalja e të cilëve zhvillohet të dielën. /Telegrafi/
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Portokalli 11-11 - Finalja e Big Brother
» Angli-Gjermani, “finalja e parë”, kualifikohet edhe Gana
» Angli-Gjermani, “finalja e parë”, kualifikohet edhe Gana
Deqani-ks :: Sport :: Sportet e Tjera
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: