Barcaleta me kafshe...
Deqani-ks :: Argëtim & zbavitje :: HUMORI :: Barcoleta
Faqja 1 e 1
Barcaleta me kafshe...
Njeri shkon ne nje dyqan te bleje nje papagall.Shitesi i thote :-Kam tre lloj papagallesh,,,i pari kushton 10 milion sepse mund te programoje nje kompjuter,,,i dyti kushton 50 milion sepse pervec programon edhe projekton nje kompjuter,,,i treti kushton 100 milion.
Bleresi e pyet:- Pse ky i treti kushton me shume se dy te paret?
Shitesi :- Se di keta te dy e therrasin ate profesor ...
Bleresi e pyet:- Pse ky i treti kushton me shume se dy te paret?
Shitesi :- Se di keta te dy e therrasin ate profesor ...
linda- Homie
- Numri i postimeve : 212
PIKE : 313
Popullariteti : 7
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Mosha : 32
Re: Barcaleta me kafshe...
- GJarpri -
Dy miq po benin nje shetitje ne pyll. Njeri prej tyre shkon te beje pipin pas nje peme. Aty ishte nje gjarper qe e pickon ne vend te keq. Shoku i tij telefonon doktorin dhe i thote :- Alo dr. shoku im eshte pickuar nga nje gjarper . C'duhet te beje ?
Dr pergjigjet:- Duhet te thithesh helmin dhe pastaj ta sjellesh ne spital.
Pasi mbaron biseden e pyet shoku i pickuar :-Cte tha doktori?
E tjetri :- Ai tha qe duhet te vdesesh !!!
Dy miq po benin nje shetitje ne pyll. Njeri prej tyre shkon te beje pipin pas nje peme. Aty ishte nje gjarper qe e pickon ne vend te keq. Shoku i tij telefonon doktorin dhe i thote :- Alo dr. shoku im eshte pickuar nga nje gjarper . C'duhet te beje ?
Dr pergjigjet:- Duhet te thithesh helmin dhe pastaj ta sjellesh ne spital.
Pasi mbaron biseden e pyet shoku i pickuar :-Cte tha doktori?
E tjetri :- Ai tha qe duhet te vdesesh !!!
linda- Homie
Ishte nje majmun poshte nje peme dhe po shijonte me kenaqesine me te madhe nje cigare hashish. Aty prane kalon nje hardhuce ,,,qe e pyet :-C'po ben?
Majmuni :- ja po shijoj kete cigare te mrekullueshme do ta thithesh dhe ti ?
Hardhuca pranon ,,,po meqe se kishte provuar kurre me pare shkon prane lumit te pije uje dhe i merren mente e bie brenda ne uje. Ne lum ishte nje krokodil ,,,i cili e shpeton hardhucen duke e nxjerre ne breg dhe e pyet :- Pse ra ne uje?
Hardhuca me pak fjale i shpjegoi qe provoi nje canna dhe ju moren mend. Krokodili qe ishte kunder droges niset me ngadale drejt pemes ku ishte majmuni...
Majmuni pas disa cigareve qe kishte pire e shikon krokodilin dhe i thote :- Ej hardhuce ,,,po sa uje ke pire keshtu o dreq ....
Majmuni :- ja po shijoj kete cigare te mrekullueshme do ta thithesh dhe ti ?
Hardhuca pranon ,,,po meqe se kishte provuar kurre me pare shkon prane lumit te pije uje dhe i merren mente e bie brenda ne uje. Ne lum ishte nje krokodil ,,,i cili e shpeton hardhucen duke e nxjerre ne breg dhe e pyet :- Pse ra ne uje?
Hardhuca me pak fjale i shpjegoi qe provoi nje canna dhe ju moren mend. Krokodili qe ishte kunder droges niset me ngadale drejt pemes ku ishte majmuni...
Majmuni pas disa cigareve qe kishte pire e shikon krokodilin dhe i thote :- Ej hardhuce ,,,po sa uje ke pire keshtu o dreq ....
linda- Homie
Nje automobilist me makine po kalonte ne nje rruge fshati ...I cuditur shikon shume lope te shtrira dhe me kembet lart. Keshtu i habitur sic ishte vendos te pyese nje fshatar aty afer ,,,dhe ky i fundit i pergjigjet :
-Beh e di cfare ,,,,jane kafshe te cuditshme... e dine qe sot ka greve trenash dhe jane shtrire te shohin avionet ndersa fluturojne...
-Beh e di cfare ,,,,jane kafshe te cuditshme... e dine qe sot ka greve trenash dhe jane shtrire te shohin avionet ndersa fluturojne...
linda- Homie
Nje mi kishte rene ne kade me vere dhe po mbytej ...-Ndihme... ndihme...ka ndonje qe te me ndihmoje??-therriste i deshperuar.Aty prane afrohet nje mace, qe i thote :- Te ndihmoj une po me nje kusht qe me pas te te ha...
-Pranoj ,,,aman me shpeto se nuk dua te vdes i mbytur -pergjigjet miu i deshperuar.
Macja e nxjerr nga vera miun , por miu ja mbath me te katra , duke u fshehur pas nje vrime ne mur.
Macja e nevrikosur i thote :- S'eshte e drejte ti me premtove,,, por nuk e mbajte fjalen e dhene
Miu nga vendi ku kishte hyre :-Une te premtova? Duhet te kem qene me te vertete tape
-Pranoj ,,,aman me shpeto se nuk dua te vdes i mbytur -pergjigjet miu i deshperuar.
Macja e nxjerr nga vera miun , por miu ja mbath me te katra , duke u fshehur pas nje vrime ne mur.
Macja e nevrikosur i thote :- S'eshte e drejte ti me premtove,,, por nuk e mbajte fjalen e dhene
Miu nga vendi ku kishte hyre :-Une te premtova? Duhet te kem qene me te vertete tape
linda- Homie
ISHIN DY SHOKE DUKE ECUR RRUGES ,NE NJE MOMENT NJERIT I BIE NJE GLASE ZOGU NE KOKE ,KY FILLON TE FSHIHET POR DHE TE SHAJ ZOGUN QE I LESHOJE GLASEN ,SHOKU TJETER FILLON TE QESHE ME TE MADHE ,KY I GLASES I NXEHUR E PYET CAR KA PER TE QESHUR ,,TJETRI I THOTE NUK E DI PO PO IMAGJINOJA SIKUR TE FLUTURONIN LOPET ,,E SI DO TE ISHTE MBUSHUR KOKA ,,
linda- Homie
Nje zog duke fluturuar neper pyll shikon nje qen e i thote :- Kush je ti?
-Nje qen ujk -i thote ky ...
-Pse qen ujk ?- e pyet zogu...
-Se nena ime ishte qen dhe babai im ishte ujk...
Duke fluturuar me tej shikon nje peshk e e pyet :- Kush je ti?
-Une jam nje peshk trofte salmon...
-E pse je trofte salmon?
-Se nena ime ishte trofte ndersa babai im ishte salmon...
Duke fluturuar diku me tej zogu sheh nje mushkonje dhe e pyet :-Cfare je ti?
-Une jam mushkonje tiger.
Zogu pergjigjet :- Eh jooooo....mos u tall me mua
-Nje qen ujk -i thote ky ...
-Pse qen ujk ?- e pyet zogu...
-Se nena ime ishte qen dhe babai im ishte ujk...
Duke fluturuar me tej shikon nje peshk e e pyet :- Kush je ti?
-Une jam nje peshk trofte salmon...
-E pse je trofte salmon?
-Se nena ime ishte trofte ndersa babai im ishte salmon...
Duke fluturuar diku me tej zogu sheh nje mushkonje dhe e pyet :-Cfare je ti?
-Une jam mushkonje tiger.
Zogu pergjigjet :- Eh jooooo....mos u tall me mua
linda- Homie
Ishte nje avion i rrezuar dhe ekspertet po perpiqeshin te zbulonin avarine, pse ndodhi rrezimi i tij...Meqe nuk arrinin te gjenin as kutine e zeze per te zbuluar te fshehten ,,,pane qe kishte shpetuar vetem nje pasagjer ,,,qe ishte nje majmun...Dhe fillojne ta pyesin majmunin :-Cfare bente piloti i avionit?
Majmuni me nje gjest tregon qe piloti po bente dashuri me hostess...
-Cfare po benin pasagjeret?
Majmuni te njejtin gjest me dore qe dhe ata po benin dashuri...
-Po ti -e pyesin -cpo beje?
Atehere majmuni hap duart dhe ben uuuuoooommmmmmmmm ,,,qe do te thote se po pilotonte avionin ....
Majmuni me nje gjest tregon qe piloti po bente dashuri me hostess...
-Cfare po benin pasagjeret?
Majmuni te njejtin gjest me dore qe dhe ata po benin dashuri...
-Po ti -e pyesin -cpo beje?
Atehere majmuni hap duart dhe ben uuuuoooommmmmmmmm ,,,qe do te thote se po pilotonte avionin ....
linda- Homie
Ne nje komune ekziston vetem nje dem qe mbars lopet e zones...I zoti i demit paguhej nga te zotet e lopeve qe ai mbarste...Komuna duke pare kete gje vendosi ta beje pronen e saj demin dhe ia blen fshatarit.Qe nga ai moment demi nuk i afrohej me asnje lope...Prefekti i komunes i shqetesuar vendosi ta pyesi vete ,,,e nje dite e pyet :- O dem pse je bere pasiv ti me shoqet e tua ?
Dhe demi i qete i kthehet : -O trap po une jam zyrtar komune tani ....
Dhe demi i qete i kthehet : -O trap po une jam zyrtar komune tani ....
linda- Homie
Dy dhi ne shkretetire ,,,po kerkonin ushqim ne rere...Ato gjejne nje disk filmi. Njera prej tyre e provoi menjehere ...Tjetra e pyet :- He mi si eshte i shijshem?
Kjo :- Mah c'te te them ...ishte me i mire libri ...
Kjo :- Mah c'te te them ...ishte me i mire libri ...
linda- Homie
Njeri hyn ne nje dyqan shpendesh per te blere nje papagall...Shitesi i thote kam kater papagall ne shitje..
i pari kushton 2000 euro,,,Pse cben ky?,,,Ky eshte kompetent ne ekonomi dhe shitje di tre gjuhe te huaja ...
i dyti eshte 4000 euro,,,Po ky tj cben? ,,,Ky eshte pergjegjes marketingu dhe di 4 gjuhe te huaja...
i treti kushton 10.000euro ,,,E ekzagjeruar ,cte dhena ka ky? ,,, Ky eshte drejtor shitjeje internacional, flet korrekt 6 gjuhe te huaja dhe drejton nje staf prej 180 persona...
dhe i katerti kushton 500.000 euro,,,Po ky c'ben? ,,,Ky nuk ben absolutisht asgje po keta te tjeret e therrasin : - Drejtor gjeneral ...
i pari kushton 2000 euro,,,Pse cben ky?,,,Ky eshte kompetent ne ekonomi dhe shitje di tre gjuhe te huaja ...
i dyti eshte 4000 euro,,,Po ky tj cben? ,,,Ky eshte pergjegjes marketingu dhe di 4 gjuhe te huaja...
i treti kushton 10.000euro ,,,E ekzagjeruar ,cte dhena ka ky? ,,, Ky eshte drejtor shitjeje internacional, flet korrekt 6 gjuhe te huaja dhe drejton nje staf prej 180 persona...
dhe i katerti kushton 500.000 euro,,,Po ky c'ben? ,,,Ky nuk ben absolutisht asgje po keta te tjeret e therrasin : - Drejtor gjeneral ...
linda- Homie
Similar topics
» ☺☺☺ Foto humoristike me kafshe ☺☺☺
» Barcaleta për policet
» Barcaleta x Milan
» Barcaleta per bjondet ..
» ca barcaleta..kshu ne pergjithsi