Zhurma më e bezdisshme në mbarë botën është e qara
Faqja 1 e 1
Zhurma më e bezdisshme në mbarë botën është e qara
Të gjithë prindërit mund ta konfirmojnë, por tani ka ardhur dhe prova shkencore.
E qara e fëmijëve në një moshë deri 4 vjeç, është ndër zhurmat më të bezdisshme në botë.
Cilësohet madje dhe shumë më e bezdisshme se sa zhurma e një sharre elektrike që pret një copë druri.
Nju kuriozitet i tillë është bërë i ditur nga një kërkim i publikuar në edicionin online të revistës së specializuar, “Journal of Social Evolutionary and Cultural Psychology”, në të cilin rezultati pohonte se në vendin e parë të zhurmave më të bezdisshme ishte pikërisht e qara e fëmijëve të vegjël.
E qara e fëmijëve në një moshë deri 4 vjeç, është ndër zhurmat më të bezdisshme në botë.
Cilësohet madje dhe shumë më e bezdisshme se sa zhurma e një sharre elektrike që pret një copë druri.
Nju kuriozitet i tillë është bërë i ditur nga një kërkim i publikuar në edicionin online të revistës së specializuar, “Journal of Social Evolutionary and Cultural Psychology”, në të cilin rezultati pohonte se në vendin e parë të zhurmave më të bezdisshme ishte pikërisht e qara e fëmijëve të vegjël.
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» MIREMENGJESI DHE DITE TE MBARE
» Pasioni im është uniforma, politika është sakrificë!
» Kjo është gruaja perfekte
» A eshte zero-ja numer???
» Matematika eshte ...
» Pasioni im është uniforma, politika është sakrificë!
» Kjo është gruaja perfekte
» A eshte zero-ja numer???
» Matematika eshte ...
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi