Brabus shfaqë automjetin ‘më të trentë’ deri më tani
Faqja 1 e 1
Brabus shfaqë automjetin ‘më të trentë’ deri më tani
Tamam kur të na e merr mendja që në Brabus kanë dhënë maksimumin e tyre, gjenialët nga Botropi na befasojnë sërish. Projekti i fundit në radhën e shumë prej tyre është i bazuar në Mercedesin SL65 AMG Black Series brutal, i cili pas përpunimit nga Brabus është bërë edhe më brutal.
Motorit standard V12 6.2 litërsh bi-turbo i cili zhvillon 670 kuaj fuqi nuk i është ndryshuar vëllimi, mirëpo me një komplet të ri të turbo-mbushësve, të ndihmuar nga katër intercoolerë dhe ndërtimin e një sistemi më të avancuar të lirimit të gazrave, fuqia e tij është ngritur në 800 KF dhe moment rrotullimi prej 1.100 Nm.
Brabus T65 RS Vanish nga vendi i nisjes deri në 100 kilometra në orë arrin për 3.6 sekonda, deri në 200 km/h arrin për 9.8 sekonda, gjersa shpejtësia e tij maksimale e kufizuar në mënyrë elektronike është 320 kilometra në orë
Motorit standard V12 6.2 litërsh bi-turbo i cili zhvillon 670 kuaj fuqi nuk i është ndryshuar vëllimi, mirëpo me një komplet të ri të turbo-mbushësve, të ndihmuar nga katër intercoolerë dhe ndërtimin e një sistemi më të avancuar të lirimit të gazrave, fuqia e tij është ngritur në 800 KF dhe moment rrotullimi prej 1.100 Nm.
Brabus T65 RS Vanish nga vendi i nisjes deri në 100 kilometra në orë arrin për 3.6 sekonda, deri në 200 km/h arrin për 9.8 sekonda, gjersa shpejtësia e tij maksimale e kufizuar në mënyrë elektronike është 320 kilometra në orë
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Nuk ka gjë prej Chrome OS, tani për tani
» Aplikacionet për iPad tani edhe në Evropë
» Qka deshironi qe tani te keni afer ?
» Nokia tani largon njerëzit!
» Adelina Ismajli tani bjonde safi
» Aplikacionet për iPad tani edhe në Evropë