"Videoja më seksi” e cila sillet nëpër Facebook është virus I ri
Faqja 1 e 1
"Videoja më seksi” e cila sillet nëpër Facebook është virus I ri
Nëse në rrjetin për shoqërim online Facebook u paraqitet porosia me mbishkrimin "this is without doubt the sexiest video ever! Tongue Tongue Tongue" (kjo padyshim është videoja më seksi) mos e hapni, sepse bëhet fjalë për një virus.
Në kuadrin fillestar të video incizimit, i cili përcillet me mbishkrimin "Candid Camera Prank! (HQ)", gjendet fotografia e një vajze me fustan të shkurtër. Nëse klikoni në video do t’iu paraqitet porosia e cila thotë se video playeri juar është vjetruar dhe se nevojitet të shkarkoni ndonjë version të ri. Mijëra njerëz me anë të klikimit në këtë “update” e kanë infektuar kompjuterin e tyre me virus.
Në kuadrin fillestar të video incizimit, i cili përcillet me mbishkrimin "Candid Camera Prank! (HQ)", gjendet fotografia e një vajze me fustan të shkurtër. Nëse klikoni në video do t’iu paraqitet porosia e cila thotë se video playeri juar është vjetruar dhe se nevojitet të shkarkoni ndonjë version të ri. Mijëra njerëz me anë të klikimit në këtë “update” e kanë infektuar kompjuterin e tyre me virus.
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi