Babai predikues islamik, vajza kubiste
Faqja 1 e 1
Babai predikues islamik, vajza kubiste
Ka ndryshuar emrin nga Yusra në Yasmin dhe punon si balerinë në «pole dance», rrotullohet rreth një tubi me rroba në stilin kubist në klubet e Londrës.
Nuk ka asgjë të cuditshme, nëse nuk do të ishte vajza e Mohammed Omar Bakri, predikuesit të njohur islamik i cili u dëbua nga Anglia dhe tani jeton në Liban.
Ajo që e zbuloi Yasmin, 27 vjece, ka qënë revista e mirenjohur “The Sun”.
“Nuk kam kontakte me babanë tim dhe nuk e kam aprovuar asnjëherë mënyrën e tij të jetesës dhe idetë e tij ekstremiste”, konfirmon Yasmin, nënë e një fëmije tre vjec, fryt i martesës së saj me ish burrin turk.
Sipas “The Sun” sheiku Mohammad që kërkon që gratë të mbajnë perce.
Ai nuk e shihte të bijën prej vitesh dhe e mendonte në Turqi me burrin. Ndërsa, Yasmin është martuar dy herë dhe tani bashkëjeton me një djalë 26 vjecar.
Por hetimet e revistes nuk perfundojne me kaq. Gazetarë zbuluan se 5 vjet më parë, kur Mohammed Omar Bakri jetonte në Britaninë e Madhe, paska paguar për operacionin plastik në gjoks të së bijës, operacion që i mundësoi edhe suksesin në karierë.
Një shoqe e saj tregoi: “Ajo ishte shumë e lumtur nga efekti që shkaktonte tek burrat dhe ky besim i ri në vetvete e coi të zhvishej në klubet e natës. Nuk do ta kishte bërë kurrë një punë të tillë nëse nuk do të kishte patur atë gjoks, që iu pagua nga i ati. Ai është përgjegjësi i gjithë kësaj”.
Bakri, 50 vjec, i njohur për predikimet e tij që dënon gruan që shfaq feminilitetin e saj, do të duhet t'i justifikojë botës profesionin që ka e bija.
Nuk ka asgjë të cuditshme, nëse nuk do të ishte vajza e Mohammed Omar Bakri, predikuesit të njohur islamik i cili u dëbua nga Anglia dhe tani jeton në Liban.
Ajo që e zbuloi Yasmin, 27 vjece, ka qënë revista e mirenjohur “The Sun”.
“Nuk kam kontakte me babanë tim dhe nuk e kam aprovuar asnjëherë mënyrën e tij të jetesës dhe idetë e tij ekstremiste”, konfirmon Yasmin, nënë e një fëmije tre vjec, fryt i martesës së saj me ish burrin turk.
Sipas “The Sun” sheiku Mohammad që kërkon që gratë të mbajnë perce.
Ai nuk e shihte të bijën prej vitesh dhe e mendonte në Turqi me burrin. Ndërsa, Yasmin është martuar dy herë dhe tani bashkëjeton me një djalë 26 vjecar.
Por hetimet e revistes nuk perfundojne me kaq. Gazetarë zbuluan se 5 vjet më parë, kur Mohammed Omar Bakri jetonte në Britaninë e Madhe, paska paguar për operacionin plastik në gjoks të së bijës, operacion që i mundësoi edhe suksesin në karierë.
Një shoqe e saj tregoi: “Ajo ishte shumë e lumtur nga efekti që shkaktonte tek burrat dhe ky besim i ri në vetvete e coi të zhvishej në klubet e natës. Nuk do ta kishte bërë kurrë një punë të tillë nëse nuk do të kishte patur atë gjoks, që iu pagua nga i ati. Ai është përgjegjësi i gjithë kësaj”.
Bakri, 50 vjec, i njohur për predikimet e tij që dënon gruan që shfaq feminilitetin e saj, do të duhet t'i justifikojë botës profesionin që ka e bija.
No.i.d- Legjend
- Numri i postimeve : 2728
PIKE : 4556
Popullariteti : 82
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Mosha : 31
Similar topics
» A ma perspektiv do te kemi si popull islamik apo komb shqiptar me te
» Babai dhunon vajzën e tij 17 vjeqare
» Akili dhe Breshka - Paradoksi Zenonit ( babai paradokseve)
» Apartamenti 2XL - Vajza e Gentit
» Vajza nga Babrruja: I rrah gjithë tropojanët e klasës.
» Babai dhunon vajzën e tij 17 vjeqare
» Akili dhe Breshka - Paradoksi Zenonit ( babai paradokseve)
» Apartamenti 2XL - Vajza e Gentit
» Vajza nga Babrruja: I rrah gjithë tropojanët e klasës.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi