Ia kafshon burrit një pjesë të penisit
Faqja 1 e 1
Ia kafshon burrit një pjesë të penisit
Amerikanët Delou Bowers dhe bashkëshortja e tij 27-vjeçare Charris Bowers kishin kaluar natën në një bar. Duke u kthyer në shtëpi kanë filluar me aktivitetet e dashurisë me iniciativën e saj. Më pas supozohet se e ka ndryshuar disponimin përnjëherë dhe e ka kafshuar.
Duke marrë parasysh se nuk ka dashur të ndaloj së kafshuari, burri i saj e ka goditur në kokë dhe e ka shtyrë për dysheme. Charris pohon se ishte ulur në krevat, e burri i saj i ishte afruar dhe kishte shkopsitur pantallonat e tij.
- Atëherë e ka kafshuar duke dashur që vetëm të largojë burrin e eksituar nga vetja – ka shkruar raporti policor i përpiluar për këtë rast.
Sherifi i policisë duke parë dhe fotografuar plagën e ka arrestuar bashkëshorten Charris, e cila është akuzuar për dhunë në familje. Më pas ajo është lëshuar të mbrohet në liri pa kaucion.
Duke marrë parasysh se nuk ka dashur të ndaloj së kafshuari, burri i saj e ka goditur në kokë dhe e ka shtyrë për dysheme. Charris pohon se ishte ulur në krevat, e burri i saj i ishte afruar dhe kishte shkopsitur pantallonat e tij.
- Atëherë e ka kafshuar duke dashur që vetëm të largojë burrin e eksituar nga vetja – ka shkruar raporti policor i përpiluar për këtë rast.
Sherifi i policisë duke parë dhe fotografuar plagën e ka arrestuar bashkëshorten Charris, e cila është akuzuar për dhunë në familje. Më pas ajo është lëshuar të mbrohet në liri pa kaucion.
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» AMD ndahet ne dy pjese
» Se Ami është nusja që 'ia mbledh' burrit
» Mustaqet e burrit dhe Macja qe hengri dhjamin.
» Timberlake blen një pjesë të MySpace
» Brazili s’e lejon të merrë pjesë Marigona Dragushen
» Se Ami është nusja që 'ia mbledh' burrit
» Mustaqet e burrit dhe Macja qe hengri dhjamin.
» Timberlake blen një pjesë të MySpace
» Brazili s’e lejon të merrë pjesë Marigona Dragushen
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi