Britney: Personazhi më i klikuar i dekadës
Faqja 1 e 1
Britney: Personazhi më i klikuar i dekadës
Los Angeles, 30 dhjetor - Në 10 vjet Britney Spears ka kaluar në shume faza stazhonimi. Ajo e ka nisur karrierën duke u konsideruar Barbie e Amerikës, më pas erdhën problemet personale të ndjekura nga skandalet seksuale, alkooli dhe droga.
Ndoshta prandaj është femra më e kërkuar në internet gjate kësaj dekade. Një pjesë e mirë e kërkimeve për këngëtaren janë ato ku pjesa më e madhe e trupit shfaqet nudo. Edhe pse Britney nuk ka pozuar asnjëherë nudo, paparacët e kane kapur shpesh herë në momente delikate.
Por një motiv mjaft i forte për klikimet e shumta ka qene edhe puthja në skenë me diven e muzikës pop, Madonna në Mtv VMA 2000, kohë kur Brit konsiderohej si modeli i vajzës se pastër. Aktualisht Britney i ka hedhur pas krahëve problemet me drogën dhe alkoolin, duke rinisur karrierën si këngëtare.
Ndoshta prandaj është femra më e kërkuar në internet gjate kësaj dekade. Një pjesë e mirë e kërkimeve për këngëtaren janë ato ku pjesa më e madhe e trupit shfaqet nudo. Edhe pse Britney nuk ka pozuar asnjëherë nudo, paparacët e kane kapur shpesh herë në momente delikate.
Por një motiv mjaft i forte për klikimet e shumta ka qene edhe puthja në skenë me diven e muzikës pop, Madonna në Mtv VMA 2000, kohë kur Brit konsiderohej si modeli i vajzës se pastër. Aktualisht Britney i ka hedhur pas krahëve problemet me drogën dhe alkoolin, duke rinisur karrierën si këngëtare.
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Britney nuk kujdeset për veten
» Aurela Gaçe një ‘Déjà vu’ nga Britney Spears
» Gaga, Britney dhe Allen marrin çmimet në Virgin Media
» Aurela Gaçe një ‘Déjà vu’ nga Britney Spears
» Gaga, Britney dhe Allen marrin çmimet në Virgin Media
Faqja 1 e 1