Gaga, Britney dhe Allen marrin çmimet në Virgin Media
Faqja 1 e 1
Gaga, Britney dhe Allen marrin çmimet në Virgin Media
Lady Gaga, Britney Spears dhe Lily Allen, janë fitueset kryesore në ceremoninë e sivjetme të ndarjes së çmimeve Virgin Media Music Awards.
Ndarja e këtyre çmimeve është e përvitshme, ndërsa votimin e bëjnë fansat britanik. Publikimi i rezultateve është bërë të enjten, ndërsa shumica e kategorive janë dominuar nga femrat.
Lady Gaga fitoi çmimin për albumin më të mirë (“The Fame”). Britney fitoi çmimin e këngëtares më të mirë, ndërsa Allen çmimin për këngën më të mirë (“The Fear”).
Këngëtarja e grupit “Girls Aloud”, Cheryl Cole, është emëruar si femra më seksi, ndërsa Robbie Williams mori çmimin për këngëtarin më të mirë.
“Take That” u shpall grupi i vitit, ndërsa ikona e ndjerë e muzikës pop, Michael Jackson, u shpall legjenda e vitit.
Ndarja e këtyre çmimeve është e përvitshme, ndërsa votimin e bëjnë fansat britanik. Publikimi i rezultateve është bërë të enjten, ndërsa shumica e kategorive janë dominuar nga femrat.
Lady Gaga fitoi çmimin për albumin më të mirë (“The Fame”). Britney fitoi çmimin e këngëtares më të mirë, ndërsa Allen çmimin për këngën më të mirë (“The Fear”).
Këngëtarja e grupit “Girls Aloud”, Cheryl Cole, është emëruar si femra më seksi, ndërsa Robbie Williams mori çmimin për këngëtarin më të mirë.
“Take That” u shpall grupi i vitit, ndërsa ikona e ndjerë e muzikës pop, Michael Jackson, u shpall legjenda e vitit.
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Ndahen cmimet “Teen Choice Awards 2010”
» Jolie e ka tradhëtuar Bradin me me Lady GaGa?
» Gaga me solo projekt për Haitin
» GaGa diskuton rreth seksualitetit të saj
» Britney: Personazhi më i klikuar i dekadës
» Jolie e ka tradhëtuar Bradin me me Lady GaGa?
» Gaga me solo projekt për Haitin
» GaGa diskuton rreth seksualitetit të saj
» Britney: Personazhi më i klikuar i dekadës
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi