Kreshnik Ibrahimi i mbijeton ‘Portokallisë’
Faqja 1 e 1
Kreshnik Ibrahimi i mbijeton ‘Portokallisë’
I njohur për karakteret e tij interesante, sidomos në imitimin e politikanëve, aktori kosovar, Kreshnik Ibrahimi, vazhdon që të jetë njëri prej humoristëve që ka qëndruar më shumë me skeçet e tij humoristike në “Portokalli”.
Ish-humoristi i “Përrallë me tupan”, me sukses është duke vazhduar edhe studimet për aktrim në Tiranë.
Ishte shatori i vitit 2008-të kur ai la “Përrallën…” dhe shkoi në Portokalli, tani ai është futur në sezonin e katërt që bën humor, duke imituar kryesisht në skeçet e tij kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj.
Kreshniku ka treguar vetë për “Express” se do të vazhdojë edhe në sezonin e katërt në “Portokalli”.
Më parë, në cikle të këtyre emisioneve, kanë marrë pjesë edhe humoristi Vedat Osmani, i njohur në Kosovë si njëri nga “Stupcat”, pastaj humoristi Sevdai Radogoshi – Qumili.Për një sezon në emisionin “Portokalli”, ka marrë pjesë edhe aktorja Edona Reshitaj, e cila tani luan në serialin “Spitali-K
Por, të gjithë këta humoristë nuk kanë arritur që të jenë më shumë se një sezon në “Portokalli”.
Arjana- Homie
- Numri i postimeve : 233
PIKE : 437
Popullariteti : 4
Data e regjistrimit : 12/07/2010
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi