Shans i dyte per Bertinen
Faqja 1 e 1
Shans i dyte per Bertinen
Me banoret qe ndodhen ne shtepine e Big Brother, bashkohen edhe dy konkurente te rinj: Jetmiri dhe Hakiu. Ata prezantohen me njeri-tjetrin, por klipet e pergatitura per ta i ndihmojne te njihen edhe me shume. Ata komentojne mbi pershtypjet e para.
Ne shtepi duket nje atmosfere e ngrohte dhe miqsore. Ndersa banoret e rinj ambientohen, Bertina vjen ne studio ku tregon se eshte merzitur pak dhe mendon se ndoshta klipi jo i realizuar mire prej saj mund te kete ndikuar ne vendimin qe moren dy djemte. “Nuk kam qene vetvetja” – thote ajo.
Arbana i komunikon se per te u hap nje televotim dhe vendimin nese do te jete konkurentja e radhes apo jo, e ka marre publiku nga shtepia.
Publiku ka vendosur se Bertina do te kthehet ne shtepine e Big Brother per te vazhduar keshtu aventuren e saj e duke u perballur njekohesisht edhe me djemte te cilet u detyruan te bejne nje zgjedhje te papritur.
Ne shtepi duket nje atmosfere e ngrohte dhe miqsore. Ndersa banoret e rinj ambientohen, Bertina vjen ne studio ku tregon se eshte merzitur pak dhe mendon se ndoshta klipi jo i realizuar mire prej saj mund te kete ndikuar ne vendimin qe moren dy djemte. “Nuk kam qene vetvetja” – thote ajo.
Arbana i komunikon se per te u hap nje televotim dhe vendimin nese do te jete konkurentja e radhes apo jo, e ka marre publiku nga shtepia.
Publiku ka vendosur se Bertina do te kthehet ne shtepine e Big Brother per te vazhduar keshtu aventuren e saj e duke u perballur njekohesisht edhe me djemte te cilet u detyruan te bejne nje zgjedhje te papritur.
C.r.b.n- Homie
- Numri i postimeve : 465
PIKE : 777
Popullariteti : 11
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Similar topics
» Këshillë bashkëshortëveKëshillën time e filloj duke treguar rreth Luftës së Dytë Botërore, Armatës britaneze dhe shkretëtirës egjiptase! Njërës nga betejat më vendimtare, që ndodhi më 1942 gjatë Luftës së Dytë Botërore, e quajtur beteja El-Alemejn, e quaj
» Olta e Big Brother padit në gjyq për shpifje Bertinën
» Lufta e Dyte Boterore
» Vlore - Prishtine, Pavaresia e dyte
» Korabi Shaqiri me album të dytë
» Olta e Big Brother padit në gjyq për shpifje Bertinën
» Lufta e Dyte Boterore
» Vlore - Prishtine, Pavaresia e dyte
» Korabi Shaqiri me album të dytë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi