Alicia Keys në BRIT Awards
Faqja 1 e 1
Alicia Keys në BRIT Awards
Alicia Keys do të jetë e pranishme në evenimentin BRIT Awards, ku do të këndojë hitin “Empire State of Mind” së bashku me Jay-Z.
Keys do të paraqitet në skenë krahas reperit të martën e ardhshme, ndërsa anëtari i komitetit të BRIT Awards, Ged Doherty, ka konfirmuar pjesëmarrjen e këngëtares.
“Alicia do të jetë një element fantastik i spektaklit. Mezi po pres ta shoh atë dhe Jay-Z duke kënduar njërën nga këngët më të mira të vitit”, është shprehur Doherty.
Nga këngëtarët tjerë që do të marrin pjesë në këtë ceremoni, përmenden Lady Gaga, Jay-Z, Cheryl Cole, Lily Allen, Kasabian, JLS dhe Robbie Williams[/b]
Keys do të paraqitet në skenë krahas reperit të martën e ardhshme, ndërsa anëtari i komitetit të BRIT Awards, Ged Doherty, ka konfirmuar pjesëmarrjen e këngëtares.
“Alicia do të jetë një element fantastik i spektaklit. Mezi po pres ta shoh atë dhe Jay-Z duke kënduar njërën nga këngët më të mira të vitit”, është shprehur Doherty.
Nga këngëtarët tjerë që do të marrin pjesë në këtë ceremoni, përmenden Lady Gaga, Jay-Z, Cheryl Cole, Lily Allen, Kasabian, JLS dhe Robbie Williams[/b]
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Bullok dhe Streep ‘më të mirat’ në Critics Awards
» Keys mban pantallona për mbrojtje
» Genta shkëlqen në “Istanbul Music Awards”
» AVG 9 0 PRO Anti Virus with KEYS upto 2018[NEW Vrsn] tstd
» - Zhvillohet ceremonia e MTV video music awards
» Keys mban pantallona për mbrojtje