Keys mban pantallona për mbrojtje
Faqja 1 e 1
Keys mban pantallona për mbrojtje
Alicia Keys ka zgjedhur stilin e tashëm të veshjes që në kohën si tinejxhere, ashtu që të mos përzihet me prostitute në vendin e saj New York.
Këngëtarja e muzikës r’n’b kurrë nuk i ka ekspozuar këmbët e saj, qoftë në publik ose në skenë, një veti e veshjes të cilën ajo e ka zgjedhur vite më parë për të mbrojtur imazhin e saj.
“Kur isha e re, kjo ishte mbrojtje për mua. Është një mënyrë për të ecur në rrugë në mënyrë komforte. Ajo ishte një rrugë e prostitutave. Andaj nëse mbani veshur një fund, menjëherë do të shiheni si objekt. Kjo më bënte të distancohem nga kjo. Përveç kësaj, pantallonat janë po aq seksi”, ka thënë Keys./Telegrafi/
Këngëtarja e muzikës r’n’b kurrë nuk i ka ekspozuar këmbët e saj, qoftë në publik ose në skenë, një veti e veshjes të cilën ajo e ka zgjedhur vite më parë për të mbrojtur imazhin e saj.
“Kur isha e re, kjo ishte mbrojtje për mua. Është një mënyrë për të ecur në rrugë në mënyrë komforte. Ajo ishte një rrugë e prostitutave. Andaj nëse mbani veshur një fund, menjëherë do të shiheni si objekt. Kjo më bënte të distancohem nga kjo. Përveç kësaj, pantallonat janë po aq seksi”, ka thënë Keys./Telegrafi/
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Teuta në mbrojtje të kafshëve
» Blero: Albumi mban emrin e vajzës
» Alicia Keys - Doesn't Mean Anything
» Alicia Keys në BRIT Awards
» Keys bëhet me figurë prej dylli
» Blero: Albumi mban emrin e vajzës