Zanfina për herë të tretë me Florin
Faqja 1 e 1
Zanfina për herë të tretë me Florin
Pas dy sukseseve të fundit muzikore që kishin si autor Flori Mumajesin, këngëtarja Zanfina Ismajli edhe këtë herë i ka besuar këngën e fundit atij.
Bëhet fjalë për një këngë të re e cila i përket zhanrit pop, dhe që pritet të publikohet së afërmi.
Gjithçka është e realizuar nga Flori, duke filluar nga teksti, muzika e aranzhimi, ndërsa mua më ka mbetur vetëm ta këndoj dhe të kujdesëm për pjesët e xhirimit të klipit”, – shprehet Zanfina.
Kënga ka, ashtu si edhe herët e tjera, temën e dashurisë; një fabul që ka në qendër të saj ndarjen, të cilën Zanfina nuk e pranon lehtësisht, pasi ndien ende për të.
Bëhet fjalë për një këngë të re e cila i përket zhanrit pop, dhe që pritet të publikohet së afërmi.
Gjithçka është e realizuar nga Flori, duke filluar nga teksti, muzika e aranzhimi, ndërsa mua më ka mbetur vetëm ta këndoj dhe të kujdesëm për pjesët e xhirimit të klipit”, – shprehet Zanfina.
Kënga ka, ashtu si edhe herët e tjera, temën e dashurisë; një fabul që ka në qendër të saj ndarjen, të cilën Zanfina nuk e pranon lehtësisht, pasi ndien ende për të.
Bjondina e deqanit- Fillestar
- Numri i postimeve : 58
PIKE : 87
Popullariteti : 3
Data e regjistrimit : 13/07/2010
Mosha : 35
Similar topics
» Google Chrome merr vendin e trete
» Big Brother Albania', starton edicioni i trete
» Zanfina xhelozon të dashurin
» Zanfina unë do bëhem avokate
» Zanfina do të lobojë për Kosovën