Një tjetër dënim për Erionin dhe Jetmirin
Faqja 1 e 1
Një tjetër dënim për Erionin dhe Jetmirin
e Pas një kohe të gjatë bisedash në oborr banorët hyjnë në shtëpi sepse karriget janë lagur nga shiu. Erioni dhe Jetmiri shkojnë dhe rrinë te divani në ballkon. Në oborrin e shtëpisë së re del përsëri Rezarta. Dy djemtë të cilët po jetojnë vetëm në shtëpinë e vjetër bisedojnë me njëri-tjetrin se si t’i sbulojnë ndonjë sekret Rezartës për të përmbushur detyrën që u ka dhënë “Vëllai i Madh”. Rezarta ofrohet pranë gardhit dhe nis të bisedojë përsëri me dy djemtë e dënuar. Pas shakave të Jetmirit, Erioni i thotë Rezit “ça ke bërë ndonjë gjë kreizi në Kosovë? Do na tregosh ndonjë gjë të veçantë”. Jetmiri plotëson shokun duke i thënë Rezit “Ke ndonjë sekret që do ta ndaje me ne?” dhe Rezi i thotë “po kam po nuk do ta ndaja me të gjithë” dhe më pas tregon se një herë kishtë vjedhur një çokollatë në dyqan dhe nëna e saj e kishte rrahur për këtë veprim. Të dy djemtë qeshin me sekretin e vajzës.
Më pas në jashtë dalin Valoni dhe Kika. Djemtë pasi përshëndeten u tregojnë banorëve të shtëpisë së re se janë Dënuar përsëri nga “Vëllai i madh”. Hakiu çuditet dhe i pyet djemtë përse janë dënuar këtë herë dhe Erioni tregon “na dënuan se dëshëm të ndiznim televizorin dhe tani bna lanë këtu jashtë”. banorët nisin të qeshin e bëjnë shaka me veprimet e Erionit dhe Jetmirit.
Më pas në jashtë dalin Valoni dhe Kika. Djemtë pasi përshëndeten u tregojnë banorëve të shtëpisë së re se janë Dënuar përsëri nga “Vëllai i madh”. Hakiu çuditet dhe i pyet djemtë përse janë dënuar këtë herë dhe Erioni tregon “na dënuan se dëshëm të ndiznim televizorin dhe tani bna lanë këtu jashtë”. banorët nisin të qeshin e bëjnë shaka me veprimet e Erionit dhe Jetmirit.
No.i.d- Legjend
- Numri i postimeve : 2728
PIKE : 4556
Popullariteti : 82
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Mosha : 31
Similar topics
» NRG Band me një tjetër këngë ritmike
» Stefani dëshiron një tjetër fëmijë
» Se shpejti nje tjeter Samsung 8 megapixels
» Madonna dëshiron një foshnjë tjetër
» Albërie Hadërgjonaj në një tjetër version