GaGa diskuton rreth seksualitetit të saj
Faqja 1 e 1
GaGa diskuton rreth seksualitetit të saj
Lady GaGa është hapur dhe ka folur për spekulimet që qarkullojnë se ajo ka penis, duke thënë se këto vijnë për faktin se ajo është e hapur në lidhje me jetën e saj seksuale dhe ndoshta edhe sepse ka aktruar këtë në skenë.
“Të gjithë se dimë se një prej gjërave që është folur gjatë vitit ka qenë se unë kam k***, andaj pse të mos ju jap atyre atë që duan? Të vesh një k*** të ngjitur në vagjinën time”, ka thënë GaGa, e cila më pas ka shpjeguar se pse njerëzit e mendojnë këtë për të.
“Kur meshkujt thonë, ‘Oh i q*** gjithë ato vajza këtë javë’, atëherë të gjithë e përshëndesin dhe qeshin nën hundë. Por kur femra e bën këtë, dhe kjo publikohet, ose ajo hapet për seksualitetin e saj, ose ajo është e lirë, atëherë, ‘Oh, ajo mund të ketë k***’. Ky është kërcënim për ne”, ka shtuar këngëtarja./
“Të gjithë se dimë se një prej gjërave që është folur gjatë vitit ka qenë se unë kam k***, andaj pse të mos ju jap atyre atë që duan? Të vesh një k*** të ngjitur në vagjinën time”, ka thënë GaGa, e cila më pas ka shpjeguar se pse njerëzit e mendojnë këtë për të.
“Kur meshkujt thonë, ‘Oh i q*** gjithë ato vajza këtë javë’, atëherë të gjithë e përshëndesin dhe qeshin nën hundë. Por kur femra e bën këtë, dhe kjo publikohet, ose ajo hapet për seksualitetin e saj, ose ajo është e lirë, atëherë, ‘Oh, ajo mund të ketë k***’. Ky është kërcënim për ne”, ka shtuar këngëtarja./
No.i.d- Legjend
- Numri i postimeve : 2728
PIKE : 4556
Popullariteti : 82
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Mosha : 31
Similar topics
» Gaga, Britney dhe Allen marrin çmimet në Virgin Media
» Gaga me solo projekt për Haitin
» Alida Duka imiton Lady Gaga-n
» Jolie e ka tradhëtuar Bradin me me Lady GaGa?
» Gaga mbretëron edhe në “MTV Video Music Awards”
» Gaga me solo projekt për Haitin
» Alida Duka imiton Lady Gaga-n
» Jolie e ka tradhëtuar Bradin me me Lady GaGa?
» Gaga mbretëron edhe në “MTV Video Music Awards”
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi