Avatar dhe Inglourious udhëheqin nominimet në Empire Awards
Faqja 1 e 1
Avatar dhe Inglourious udhëheqin nominimet në Empire Awards
Filmi i Quentin Tarantinos, “Inglourious Basterds”, dhe filmi i James Cameronit, “Avatar”, kanë marrë nga pesë nominime për edicionin e sivjetmë të Empire Film Awards.
Të dy filmat do të konkurrojnë në kategorinë e filmit më të mirë, ku do të kenë përballë filmat: “Star Trek”, “District 9” dhe “The Hurt Locker”. Ndërsa të njëjtit pesë filma konkurrojnë edhe për çmimin e regjisorit me të mirë.
Aktorët kryesorë te “Inglourious Basterds” dhe “Avatar” konkurrojnë po ashtu në kategorinë e aktorit më të mirë (Christoph Waltz dhe Sam Worthington) dhe aktores më të mirë (Melanie Laurent dhe Zoe Saldana).
“Inglourious Basterds” është i nominuar edhe për çmimin ‘trileri më i mirë’, ndërsa “Avatar” konkurron për filmin më të mirë fantastiko-shkencor. /
Të dy filmat do të konkurrojnë në kategorinë e filmit më të mirë, ku do të kenë përballë filmat: “Star Trek”, “District 9” dhe “The Hurt Locker”. Ndërsa të njëjtit pesë filma konkurrojnë edhe për çmimin e regjisorit me të mirë.
Aktorët kryesorë te “Inglourious Basterds” dhe “Avatar” konkurrojnë po ashtu në kategorinë e aktorit më të mirë (Christoph Waltz dhe Sam Worthington) dhe aktores më të mirë (Melanie Laurent dhe Zoe Saldana).
“Inglourious Basterds” është i nominuar edhe për çmimin ‘trileri më i mirë’, ndërsa “Avatar” konkurron për filmin më të mirë fantastiko-shkencor. /
No.i.d- Legjend
- Numri i postimeve : 2728
PIKE : 4556
Popullariteti : 82
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Mosha : 31
Similar topics
» Avatar dhe Inglourious udhëheqin nominimet në Empire Awards
» Nominimet e para
» Genta shkëlqen në “Istanbul Music Awards”
» - Zhvillohet ceremonia e MTV video music awards
» Alicia Keys në BRIT Awards