Yllka Deliu: Pa videoklip nuk mund të bësh emër
Faqja 1 e 1
Yllka Deliu: Pa videoklip nuk mund të bësh emër
Kënga më e fundit e Yllka Deliut, së cilës ajo ia ka realizuar edhe videoklipin, titullohet “Emër dhe femër”. Për realizimin e kësaj kënge ajo ka bashkëpunuar me DJ Flum dhe me Veton Gashin, ndërsa për videoklip i ka ndihmuar edhe Trupa e Baletit të Kosovës.
“Për realizimin e kësaj kënge kam bashkëpunuar me DJ Flum dhe me Veton Gashin. Ndërsa për videoklip më ka ndihmuar Trupa e Baletit të Kosovës” ka treguar ajo për gazetën Epoka e Re.
Një këngë është gjithmonë më kualitative nëse asaj ia realizon një videoklip me koreografi të bukur.
“Kam marrë lëvdata të mëdha për sa i përket videoklipit, sepse një zhanër i videoklipit të tillë nuk është punuar ende në Kosovë”, ka thënë Yllka. Ajo mendon se sot në tregun e muzikës kosovare është shumë vështirë të depërtosh nëse një kënge nuk ia realizon një videoklip.
“Për realizimin e kësaj kënge kam bashkëpunuar me DJ Flum dhe me Veton Gashin. Ndërsa për videoklip më ka ndihmuar Trupa e Baletit të Kosovës” ka treguar ajo për gazetën Epoka e Re.
Një këngë është gjithmonë më kualitative nëse asaj ia realizon një videoklip me koreografi të bukur.
“Kam marrë lëvdata të mëdha për sa i përket videoklipit, sepse një zhanër i videoklipit të tillë nuk është punuar ende në Kosovë”, ka thënë Yllka. Ajo mendon se sot në tregun e muzikës kosovare është shumë vështirë të depërtosh nëse një kënge nuk ia realizon një videoklip.
No.i.d- Legjend
- Numri i postimeve : 2728
PIKE : 4556
Popullariteti : 82
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Mosha : 31
Similar topics
» Ryva me videoklip të ri
» Ryva Kajtazi me videoklip të ri
» Në emër të vajzave të bukura!!!!
» Ne Emer te Allahut, Meshiruesit, Meshireberesit
» Artiola me videoklip te ri