Lohan e shqetësuar pas daljes së këngëve
Faqja 1 e 1
Lohan e shqetësuar pas daljes së këngëve
Aktorja/këngëtarja Lindsay Lohan është duke shkumuar pasi ka zbuluar se muzika e saj e re ka shpërthyer në internet në mënyrë ilegale.
Lohan zbuloi planet për të lansuar albumin e saj të tretë, të titulluar ‘Spirit in the Dark’, që në vitin 2007 por projekti është shtyrë pasi ajo vendosi të pauzojë gjatë vitit 2008.
Ajo u rikthye në studio për të realizuar CD-në, por ka dështuar t’i ruajë realizimet të pazbuluara deri në kompletimin e materialit, dhe ka fajësuar persona të brendshëm për lansim ilegal të këngëve në internet.
“Nuk e di kush, por dikush po i lason këngët e mia! Po ju siguroj të gjithëve, NUK jam unë”, ka thënë Lohan në profilin e saj në Twitter.
Lohan zbuloi planet për të lansuar albumin e saj të tretë, të titulluar ‘Spirit in the Dark’, që në vitin 2007 por projekti është shtyrë pasi ajo vendosi të pauzojë gjatë vitit 2008.
Ajo u rikthye në studio për të realizuar CD-në, por ka dështuar t’i ruajë realizimet të pazbuluara deri në kompletimin e materialit, dhe ka fajësuar persona të brendshëm për lansim ilegal të këngëve në internet.
“Nuk e di kush, por dikush po i lason këngët e mia! Po ju siguroj të gjithëve, NUK jam unë”, ka thënë Lohan në profilin e saj në Twitter.
No.i.d- Legjend
- Numri i postimeve : 2728
PIKE : 4556
Popullariteti : 82
Data e regjistrimit : 26/06/2010
Mosha : 31
Similar topics
» Olta e shqetësuar për vjedhjen e këngës
» Jeta e Jackson-it nëpërmjet këngëve të tija
» Lohan do t’u kthehet meshkujve
» Rishfaqen në skenë Lohan dhe Ronson
» Jeta e Jackson-it nëpërmjet këngëve të tija