I Dehuri, Nastradini ne Qafe te Thanes,
Deqani-ks :: Argëtim & zbavitje :: HUMORI :: Barcoleta
Faqja 1 e 1
I Dehuri, Nastradini ne Qafe te Thanes,
Ishte nje here nje burre i vetmuar pa femije edhe pa grua(pa familje). Edhe ky kishte nje zakon te keq, gjate gjithe kohes ky ishte i dehur. Nuk eshte se e blinte alkoolin, por vente ne cdo dasem edhe vaki vetem qe te pinte cike rraki. Nje dite pasi doli nga nje vaki me shishen e rakis ne dore edhe githe qejf, i kalon nje njeri me motor mu perpara kembeve me 100 kilometra ne hore. i dehuri e shikon ate edhe thote me vete ec ti ec se ty do te pi neser une.
princ of persia- Homie
- Numri i postimeve : 474
PIKE : 843
Popullariteti : 17
Data e regjistrimit : 27/06/2010
Re: I Dehuri, Nastradini ne Qafe te Thanes,
Nastradini midis githe vendeve te tjera vendos te visitoi nje ere edhe Qafen e Thanes. Atije takon nje fshtar dhe i thote, ore e di ti se cfare jam ne gjendje te bej une,i thote Nastradini. ore i thote fshatari!!! une me nje veze kam ushqyer 200 veta edhe me mbeti gjysma e vezes. E di ti se cfare kam berre une ja kthen fshatari, he ore i thote Nastradini?! me nje kokerr laker kam ushqyer githe Shqiperine edhe me mbeti gjysma. E pa Nastradin qe nuk po ja fuste dote fshatarit dhe tha: ysh gomar se ketu i thone Qafe e Thanes picke e nanes
princ of persia- Homie
Re: I Dehuri, Nastradini ne Qafe te Thanes,
Kur erdhi Nastradini ne qafe te thanes i ndodjhi edhe keshtu, sapo u fut ne yoken shqiptare po i vinte te bente nevojen personale. Dhe shkoj e u fut diku mbrapa ca ferrave e mire e mbaroj dhe po kerkonte dicka qe ta fshinte dhe gjeti ca hithra po nuk i dinte cfare ishin. Dhe e fshiu me hithra po filloj ta mbante me dore nga qe hithrat i dogjen o bo bo thote Nastradini cfare qenka ky vend qe ketu edhe bari po te djeg po ta kapesh me dore po njerzit kushedi si jane e sja u hedh dot me mire po kthehem andej nga kam ardhur, dhe iku Nastradini.
princ of persia- Homie
Similar topics
» I DEHURI
» Nastradini dhe gomari
» Nastradini - Anektoda Filozofike
» Te fortat qe ka lene Nastradini
» Nastradini dhe djali qe theu qypin me uje
» Nastradini dhe gomari