Vozitësit e BMW-vë, janë më të rrezikshëm në komunikacion
Faqja 1 e 1
Vozitësit e BMW-vë, janë më të rrezikshëm në komunikacion
Vozitësit e BMW-ve janë më të rrezikshëm në rrugë, sipas një sondazhi të realizuar nga 21 000 vozitës.
Vozitësit e BMW-vë, janë më të rrezikshëm në rrugë. Vozitësit e BMW-ve janë më të rrezikshëm në rrugë, sipas një sondazhi të realizuar nga 21 000 vozitës.
Ato janë të ndjekur më pas nga vozitësit e makinave luksoze si Subaru, Mercedes, Land Rover dhe Porsche. Sondazhi zbuloj edhe atë se të moshuarit janë
rreziku më i madh në komunikacion. Djemtë e garave me makina janë të dytët në listë, të ndjekur nga taksitë dhe vozitësit e autobusëve. Studimi i revistës
‘’AUTO TRADER’’ vë në pah edhe atë se dita e diell është dita më e keqe për vozitje. Gratë janë shpallur si e keqja më e madhe që mund t’i ndodhte një rruge!
Vozitësit e BMW-vë, janë më të rrezikshëm në rrugë. Vozitësit e BMW-ve janë më të rrezikshëm në rrugë, sipas një sondazhi të realizuar nga 21 000 vozitës.
Ato janë të ndjekur më pas nga vozitësit e makinave luksoze si Subaru, Mercedes, Land Rover dhe Porsche. Sondazhi zbuloj edhe atë se të moshuarit janë
rreziku më i madh në komunikacion. Djemtë e garave me makina janë të dytët në listë, të ndjekur nga taksitë dhe vozitësit e autobusëve. Studimi i revistës
‘’AUTO TRADER’’ vë në pah edhe atë se dita e diell është dita më e keqe për vozitje. Gratë janë shpallur si e keqja më e madhe që mund t’i ndodhte një rruge!
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Kush janë 16 gratë që po udhëheqin botën
» U dashuruan, lindën fëmijë dhe kuptuan se janë gjysmë vëlla e motër
» Mrekullite e Botes te ndara sipa periudhave jane
» Tetë për qind e fëmijëve janë alergjikë në ushqim
» Vitaminat A, C dhe E janë humbje kohë dhe mund të shkurtojnë jetën?
» U dashuruan, lindën fëmijë dhe kuptuan se janë gjysmë vëlla e motër
» Mrekullite e Botes te ndara sipa periudhave jane
» Tetë për qind e fëmijëve janë alergjikë në ushqim
» Vitaminat A, C dhe E janë humbje kohë dhe mund të shkurtojnë jetën?
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi