Te fortat qe ka lene Nastradini
Deqani-ks :: Argëtim & zbavitje :: HUMORI :: Barcoleta
Faqja 3 e 3
Faqja 3 e 3 • 1, 2, 3
Re: Te fortat qe ka lene Nastradini
Ishte nastradini dhe punonte për mbretin, mbreti e dërgonte coban me derra një ditë nastradini i shete derrat dhe u prete bishtat dhe i vendose ne toke dhe vete me vrape tek mbreti dhe i thotë:- o mbret!
- he i thotë mbreti!
- fundosen derrat ne lluce i thotë nastradini dhe mbreti me vrape vete tek vendi i derrave shikon bishtet te ngulur ne toke dhe tërheq njerin dhe dele vetëm bishti i thotë nastradini qe u keput dhe mbreti i thotë nastradinit te vente dhe të marrte cizmet dhe nastradini me vrape dhe vete tek mbreteresha dhe i thotë më ka thënë mbreti te beje seks me ti e mirë i thotë mbreteresha pasi mbaron pun vete tek vajza e mbretit dhe i thotë po të njëjtën gjë dhe vajza e mbretit nuk pranoi dhe nastradini i flete mbretit o mbrete njërën apo te dyja dhe mbreti i përgjigjet te dyja me te dyja!
- he i thotë mbreti!
- fundosen derrat ne lluce i thotë nastradini dhe mbreti me vrape vete tek vendi i derrave shikon bishtet te ngulur ne toke dhe tërheq njerin dhe dele vetëm bishti i thotë nastradini qe u keput dhe mbreti i thotë nastradinit te vente dhe të marrte cizmet dhe nastradini me vrape dhe vete tek mbreteresha dhe i thotë më ka thënë mbreti te beje seks me ti e mirë i thotë mbreteresha pasi mbaron pun vete tek vajza e mbretit dhe i thotë po të njëjtën gjë dhe vajza e mbretit nuk pranoi dhe nastradini i flete mbretit o mbrete njërën apo te dyja dhe mbreti i përgjigjet te dyja me te dyja!
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Nastradini dhe çelsat
Nastradini po punonte tokën, ndërkohë që i vjen një bashkëfshatar me urgjencë dhe i thotë:
-Vrap efendi, se po të digjet shtëpia.
-Punë e madhe, ia kthen Nastradini, çelsat i kam me vete...
Nastradini po punonte tokën, ndërkohë që i vjen një bashkëfshatar me urgjencë dhe i thotë:
-Vrap efendi, se po të digjet shtëpia.
-Punë e madhe, ia kthen Nastradini, çelsat i kam me vete...
Linddt- WebMaster
Shkoi njeri dhe i kerkoi gomarin Nastradinit.
Nastradini i thote qe nuk e kam. Ne ate kohe gomari pellet me te madhe.
- Ja ku e ke, - i thote tjetri.
- Po ti ke beson, gomarin apo mua, - ia kthen Nastradini.
Nastradini i thote qe nuk e kam. Ne ate kohe gomari pellet me te madhe.
- Ja ku e ke, - i thote tjetri.
- Po ti ke beson, gomarin apo mua, - ia kthen Nastradini.
Linddt- WebMaster
Ngrehet njeri nga fshtaret e Nastradinit dhe i shkon Nastradinit te shpia dhe i thote, shiko o Nastradin ti gjithe jeten na ke genjyer e sot kam vendosur te te genjej une ty, mire i thote Nastradini po mos harro e merre i thes me vete ku po takohem?ne mal takohemi po mire u tha e u be.
Ikin te dy ne mal njeri me nje krahe e tjetri me nje krah tjeter, Nastradini merr nje thes te madh dhe e mbush me gogla nga ato te ahut, kurse fshatari i tij merr dhe ai nje thes dhe e mbush me dushk ahu atje ne mal. Takohen atje Nastradini me bashke fshatarin e bejne nga i cigare te dredhme po he i thote Nastradini ckemi ndinje gje, fshatari i thote cfare ke ne thes ti Nastradin? "kumbulla" i thote Nastradini, po ti cfare ke? une sumbulla po mire i thote Nastradini a i nderrojme po dakort i nderrojme.
Nderkohe i gjithe fshati priste ne qender te fshatit se do shkonin keto te dy dhe Nastradini per here te pare do e hante genjeshtren.
U nisen keto dhe bene nja nje ore nga mali te fshati takuan fshataret e tjere dhe ata te gezuar po he i thone fshatarit tjeter e genjeve po thote ai e hengri po si, po ja une kisha nje thes me dushk dhe e nderrova per nje thes me kumbulla kur e zbret thesin nga shpina dhe shikon se brenda kishte gogla, mos u merzit i thote Nastradini se dushk per gogla shkoj ajo pune vecse ti i mbajte ne shpine per nje ore nga mali e ketu.
Ikin te dy ne mal njeri me nje krahe e tjetri me nje krah tjeter, Nastradini merr nje thes te madh dhe e mbush me gogla nga ato te ahut, kurse fshatari i tij merr dhe ai nje thes dhe e mbush me dushk ahu atje ne mal. Takohen atje Nastradini me bashke fshatarin e bejne nga i cigare te dredhme po he i thote Nastradini ckemi ndinje gje, fshatari i thote cfare ke ne thes ti Nastradin? "kumbulla" i thote Nastradini, po ti cfare ke? une sumbulla po mire i thote Nastradini a i nderrojme po dakort i nderrojme.
Nderkohe i gjithe fshati priste ne qender te fshatit se do shkonin keto te dy dhe Nastradini per here te pare do e hante genjeshtren.
U nisen keto dhe bene nja nje ore nga mali te fshati takuan fshataret e tjere dhe ata te gezuar po he i thone fshatarit tjeter e genjeve po thote ai e hengri po si, po ja une kisha nje thes me dushk dhe e nderrova per nje thes me kumbulla kur e zbret thesin nga shpina dhe shikon se brenda kishte gogla, mos u merzit i thote Nastradini se dushk per gogla shkoj ajo pune vecse ti i mbajte ne shpine per nje ore nga mali e ketu.
Linddt- WebMaster
Nastradini kishte blere 2kg mish dhe i thote gruas na e na e gatuaje kete mishin, gruaja e Nastradinit e hante shume mishin dhe cberi ajo, e skuqi dhe e hengri te gjithe vete.
Vjen Nastradini ne shpi dhe i thote gruas na e nxirr ate mishin qe solla sot moj grua, ate e hengri macja i thote gruaja po si e hengri ... po ja e hengri, po kush eshte macja .. dhe shkon Nastradini e merr macen dhe e peshon .... 2kg, grua i thote mishi ja ku eshte po macja ku eshte me thuaj mua ti?
Vjen Nastradini ne shpi dhe i thote gruas na e nxirr ate mishin qe solla sot moj grua, ate e hengri macja i thote gruaja po si e hengri ... po ja e hengri, po kush eshte macja .. dhe shkon Nastradini e merr macen dhe e peshon .... 2kg, grua i thote mishi ja ku eshte po macja ku eshte me thuaj mua ti?
Linddt- WebMaster
Shkon njeri per vizit tek nje mik e te therret te dera "o i zoti i shpise" mirpo ky qe ishte brenda nuk donte qe ai te vinte dhe i thote djalit te vogel dil e thuaj se babai nuk eshte ketu, del djali i vogel te dera dhe i thote '' Me ka thane babi se nuk eshte ketu"...
Linddt- WebMaster
shkon Nastradini ne SHBA,po nuk dinte mire gjuhen,duke ecur rruges nje goc i thote...what"s UP baby
nastradini:..baby satom se shef burrin 2 metra ne kom
nastradini:..baby satom se shef burrin 2 metra ne kom
Linddt- WebMaster
Faqja 3 e 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nastradini dhe komshija qe korkonte kazanin
» Nastradini dhe gomari
» Nastradini - Anektoda Filozofike