Teksti i “Historisë së Shqipërisë”: Opozita organizoi rebelimin komunist më 1997
Faqja 1 e 1
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Re: Teksti i “Historisë së Shqipërisë”: Opozita organizoi rebelimin komunist më 1997
"Opozita, duke shfrytëzuar edhe tatëpjetën që morën firmat piramidale në vendin tonë, arriti që të organizojë rebelimin komunist të vitit 1997 dhe brenda një kohe të shkurtër, u shpërthyen depot e armëve, u shthur rendi me pasoja dramatike.... - 2001, vendin e përfshiu një valë e paparë korrupsioni, trafiku dhe një gjendje e madhe pasigurie, ndonëse Shqipëria kishte filluar rrugën drejt NATO-s dhe MSA për në BE. Ekonomia ecte ngadalë. Biznesi nuk ecte me hapat e duhur... Kjo gjendje solli që në zgjedhjet e vitit 2005 të fitonte PD dhe të vinte sërish në pushtet Sali Berisha, i cili me projektet për luftën antikorrupsion, me flamurin e luftës kundër krimit të organizuar dhe me një program për zhvillimin e shpejtë ekonomik çeli një epokë të re zhvillimi për vendin tonë..." - HISTORIA 12, Dr. Beqir Meta, prof. Dr. Muharrem Dezhgiu dhe Xhevair Lleshi
Linddt- WebMaster
- Numri i postimeve : 6458
PIKE : 10002
Popullariteti : 141
Data e regjistrimit : 11/06/2010
Similar topics
» Martesat më të shkurtra të historisë!!!
» Historia e Shqiperise
» Elbasani- Qyetet i Shqiperise
» Fatura e zhvillimit të Shqipërisë moderne të shekullit XXI
» Disa artikuj interesant reth Shqiperise dhe tematikave aktuale.
» Historia e Shqiperise
» Elbasani- Qyetet i Shqiperise
» Fatura e zhvillimit të Shqipërisë moderne të shekullit XXI
» Disa artikuj interesant reth Shqiperise dhe tematikave aktuale.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi